• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Dosyasında Yeni Sayfa Açılmasını Engelleme

Excel Vers. ve Dili
Office 365, İngilizce
Merhabalar,

Excel dosyasında yeni bir sayfa açılmasını ve adının değiştirilmesini engellemek istiyorum.
Örneğin excel dosyasının içinde yalnızca "Sayfa1" adlı sayfa olacak ve ne yeni bir ilave sayfa açılabilecek ne de bu sayfanın adı değiştirilebilecek.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

Saygılar,
Mete.

Gözden geçir - - çalışma kitabını koru

Gözden geçir - - çalışma kitabını koru

Dediğinizi yaptığımda da excele yeni bir sayfa eklenebiliyor ve "Sayfa1"'in adı değiştirilebiliyor.
Ayrıca sayfayı koru ya da çalışma kitabını koru kısmında "sayfa ekleme" ve "sayfa adı değiştirme" seçenekleri yok.

Dediğinizi yaptığımda da excele yeni bir sayfa eklenebiliyor ve "Sayfa1"'in adı değiştirilebiliyor.
Ayrıca sayfayı koru ya da çalışma kitabını koru kısmında "sayfa ekleme" ve "sayfa adı değiştirme" seçenekleri yok.
Sayfayı Koru ile karıştırıyor olabilir misin. "Seckinb" önerdiği gibi ÇALIŞMA KİTABINI KORU yapılınca yeni sayfa açılamaz, mevcut sayfalar silinemez, sayfa adı değiştirilemez.

Evet, doğru söylüyorsunuz. Şimdi anladım.

Teşekkürler Sn. seckinb ve baydeniro.

Ancak bir şeyi yazmayı unutmuşum. :/

Aynı zamanda hücrelerin değiştirilebilir olmasını istiyorum.

Yani ben bir dosya gönderdiğimde ilgili kişi yalnızca hücrelere verileri girecek ve sayfa adı değiştirme ve ekleme yapamayacak.

Ancak bir şeyi yazmayı unutmuşum. :/

Aynı zamanda hücrelerin değiştirilebilir olmasını istiyorum.

Yani ben bir dosya gönderdiğimde ilgili kişi yalnızca hücrelere verileri girecek ve sayfa adı değiştirme ve ekleme yapamayacak.
Sayfa Koru ayrı. Sayfayı Koruma ekranında "HÜCRELERİ BİÇİMLENDİR" kutusunu tikleyin.

Geri