• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel dosyası açılmıyor

mhaluksen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010- Türkçe
kayıtlı excel dosyasını açamıyorum. tıkladığımda sayfa açmıyorum dosya aç butonu ile dosyayı gösteriyorum öyle açıyor. üstatlarım normal açabilmem için ne yapmalıyım

Merhaba,

Boş bir Excel açın, Dosya/Seçenekler/Gelişmiş "Dinamik veri değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay" seçeneğinin işaretini kaldırarak deneyin.

.

Ömer bey ilginize teşekkürler çentik işaretsiz zaten ama yine açmadı

dediğiniz yaptım ama dosya ekleyemedim

Üstatlar yardımcı olabilir misiniz?

Aç-kapat yap arkadaşım. :)
Yani Ömer beyin belirttiği kutuyu tıklı yap, tüm ofisi kapat yeniden aç, tekrar tıkı kaldır. Bir de böyle dene. :)

Görsel bir video paylaşırsanız sorun daha net anlaşılır.

kayıtlı excel dosyasını açamıyorum. tıkladığımda sayfa açmıyorum dosya aç butonu ile dosyayı gösteriyorum öyle açıyor. üstatlarım normal açabilmem için ne yapmalıyım

Merhaba, Sadece Excel dosyalarınızda mı sorun yaşıyorsunuz? Dosya uzantılarınızda herhangi bir değişiklik yada sizin oluşturmadığınız dosyalar gözünüze çarptı mı?

sadece excel dosyası excel 2010 kullanıyorum ama 2019 da kurulu örneğin masa üstünde kasa hesabı adlı excel dosyasına tıkladığımda boş excel sayfası açıyor ama sadece dosya aç kısmı aktif diğerleri kapalı aktif değil yani direkt kasa hesabı dosyasını açmıyor

Sadece tek bir Excel dosyasında mı oluyor?

231073

Dosya üzerinde sağ klik yapın.

Değilse, Exel sürümünüz ne ise o olmalı. Örneğin Excel 2010 olmalı.

.

Ek olarak görselde ki alanı kontrol edebilirsiniz.

231074

idris bey dediğinizi yaptım ama yine aynı olmadı

Dosyayı açtıktan sonra o bölüme bakın. Sonra paylaştığım butona bakın eğer aktifse tıklayıp deneyin.

Dosyayı açtıktan sonra o bölüme bakın. Sonra paylaştığım butona bakın eğer aktifse tıklayıp deneyin.

dosyaları worde kopyalıyorum buraya yüklemeye çalışıyorum ama
excel açılmıyor 2.doc
Yüklenen dosya izin verilen uzantıları kapsamıyor.
uyarısı veriyor dosyayı yükleyemiyorum buraya neden acaba

Yazdığınız mesajdan hiçbirşey anlamadım.

hataları worde kopyalayıp buraya yükleyim dedim fakat

excel açılmıyor 2.doc
Yüklenen dosya izin verilen uzantıları kapsamıyor.

uyarısı veriyor forma yükleyemedim

Geri