• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel dosyaları kapalıyken çalışma yapmak?

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2007
arkadaşlar kolay gelsin öncelikle...

elimdeki bazı dosyalarla açıp işlem yapmak çok uzun zamanımı alıyor.

bu dosyaları hiç açmadan makro veya başka bir şey kullanarak işlem yapmam mümkün müdür?

dosyların özelliği birbirine bağlı olması mesela x dosyasında 1 rakamı varsa 2. dosyada 1+5 toplamı var. yani 1 rakamı değiştiğinde 2. dosyadaki işlemde değişiyor. bu durumda ben 1. dosyada değişiklik yaptığımda 2. dosyayı da açıp kapamak zorunda kalıyorum.

elimde buna benzer çok fazla dosya olduğu için örnek koyamıyorum.

ayrıca mesela herhangi bir dosyayı açmadan içinde makro uygulayıp değişiklik yapmak mümkün mü? yani demek istediğim uzun uzundayı uğraşmadan bu işin içinde çıkabilme ihtimali varmı?

arkadaşlar kolay gelsin öncelikle...

elimdeki bazı dosyalarla açıp işlem yapmak çok uzun zamanımı alıyor.

bu dosyaları hiç açmadan makro veya başka bir şey kullanarak işlem yapmam mümkün müdür?

dosyların özelliği birbirine bağlı olması mesela x dosyasında 1 rakamı varsa 2. dosyada 1+5 toplamı var. yani 1 rakamı değiştiğinde 2. dosyadaki işlemde değişiyor. bu durumda ben 1. dosyada değişiklik yaptığımda 2. dosyayı da açıp kapamak zorunda kalıyorum.

elimde buna benzer çok fazla dosya olduğu için örnek koyamıyorum.

ayrıca mesela herhangi bir dosyayı açmadan içinde makro uygulayıp değişiklik yapmak mümkün mü? yani demek istediğim uzun uzundayı uğraşmadan bu işin içinde çıkabilme ihtimali varmı?
Elinizde çok doysa olabilir.Ama siz 2 tanesini yollayın.
Adı üstünde örnek dosya zaten.
Üzerine bir kaç satır veri girin ve açıklamsınız yapın.:cool:

Geri