• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Destek

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Arkadaşlar ben exceli doğru dürüst kullanmaya yaklaşık bir ay önce başladım.Zaman zaman proje kapsamında burada soru sorarak öğrendiklerimle bir şeyler yapıyorum fakat benim excelde kendimi geliştirebilmem için ne yapmam gerekiyor? açıp tüm fonksiyonlara bakarak olacak bir işmiş gibi gelmiyor açıkcası,bir kitap alıp ordan mı çalışayım yoksa başka birşeymi yapayım bir yol gösterirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Benim size tavsiyem forumun kitap satış bölümünden yada netten başlangıç seviyesinde bir excel kitabı satınalmanız. Bu kitaptaki konular üzerinde biraz yoğunlaşırsanız temel excel bilgileri rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Zaten biraz ilerledikçe daha üst seviye konuları içeren kitapları kendiniz edinmek isteyeceksiniz. Zaman içinde kendinizi forumdaki sorulara cevap verirken bile bulabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Peki bana önerebileceğiniz bir kitap var mı , içeriği ve anlatımının iyi olduğunu bildiğiniz ?

merhaba. işimle ilgili bir makro yazdım yaklaşık 10 günümü aldı dosyayı direk excel olarak kaydetmişim. şimdi modüllere ulaşamıyorum modül isimlerim worksheetlerde görünüyor ama kodlara ulaşamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Sorunuz yanlış yerde. Yeni bir konu açmalıydınız.

Yine de örnek bir dosya eklerseniz, yardımcı olacaklar çıkacaktır.

Geri