Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bir personele nöbet listem var bu bir personel ayda 2 den fazla nöbet yazdığım zaman ekranda uyarı verip devam yada iptal uyarı vermesini istiyorum nasıl yapabiliriz
İYİ GÜNLER DEĞERLİ ARKADAŞLAR! BİR BANKA SİSTEMİ GİBİ ÇALIŞAN YA DA GÜN YAPIYORUZ GÜNDE TOPLANAN PARALARIN TOPLAMININ NE KADAR OLDUĞUNU, ÜYELERİN TEK TEK SEÇİLİP ÖDEDİĞİ AİDATLARIN GÖRÜNDÜĞÜ, ÜYELERİN RESİMLERİ DE GÖRÜNSÜN, KASADA BELLİ BİR MİKTAR PARA TOPLANDIĞI ZAMAN ÜYELERE FAİZSİZ KREDİ...
Değerli Forum Üyeleri =EĞERSAY($C$5:$C$64;C5)=1 Yukarıdaki formül ile Veri Doğrulama sekmesinden mükerrer(tekrar eden) kaydı durdurabiliyorum. Aynı yere başka bir konuda veri doğrulama uygulaması yapacağımdan ikisini bir arada kullanamayacağım. Sizlerden ricam formüldeki aralık olan C5:C64...
Merhabalar, Ekteki tablomda Fatura no girişlerini, Veri Doğrulama İle Mükerrer Fatura No Girişini Engellemek istiyorum, neler yapmam gerekiyor, bir formül yazılması gerekiyorsa yardımcı olmanızı rica ederim, yardımlar için şimdiden çok teşekkürler...
f sürununda (=EĞERSAY($F:$F;F4)=1) formülünü kullanıp veri doğrulama ile mükerrer kayıt girişini engelledim. aynı sütunda bu veri doğrulamaya ilave olarak sadece sayısal değerlerin girilmesi ve karakter sınırlaması ile ilgili veri doğrulamaları da aynı anda yapabilir miyim
Merhaba, F sütununa mükerrer veri girişini engellemek için aşağıdaki formülü kullanıyorum, Veri doğrulama hata iletisinde mükerrer verinin hangi satırda olduğu bilgisini almanın bir yolu var mı, =EĞERSAY(F:F;F1)>1 Teşekkürler,
A sütununda yaklaşık olarak 10.000 veri girilecek ve mükerrer kadıyı engellemek istiyorum. A hücresine girilecek değerler (E;F;G;H;I;J;K;L;M) sütunlarının ilgili satırından gelecek Örneğin A2 de yer alan veri (E2;F2;G2;H2;I2;J2;K2;L2;M2) hücrelerindeki verileri birleştirilerek elde...
Arkadaşlar merhaba A sütununda isimler, B sütununda soy isimler var bunların mükerrerini isteğimize göre yazdırıp yada yazdırmamayı nasıl yaparız? Tek sütunda koşullu biçimlendirme veya veri doğrulama ile yapıyoruz ama iki sütun olunca nasıl olacak yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
mükerrer kayıt engelleme ile ilgili daha önce detaylıca incelendi ancak bazı sıkıntılardan bahsetmek istiyorum. tek sütunlu tekrar veriyi engellemeyi veri doğrulama metodu ile =EĞERSAY(A:A;A1)=1 formülü ile yapılabiliyor ancak bu tek sütunda. ben hem a sütunu hem b sütunu veya c sütununda da...
A sütununda Veri Doğrulama > Özel'e bu formülü girince çalışıyor. Ancak satırlarda çalıştıramadım. Uyarı vermiyor. =EĞERSAY(A:A;A1)=1 Örneğin, B5:AC5 satırı boyunca aşağıdaki formül çalışmıyor. Aynı değerleri girdiğimde uyarı vermiyor. =EĞERSAY(B5:AC5;B5)=1
Herkese merhaba, Veri doğrulama Özel bölümüne =EĞERSAY(B:B;B5)=1 formülünü girerek tüm bir sütunda mükerrer kaydı önleyebiliyorum. sorun şu ki aynı zamanda bu hücreye girilebilecek verileri de kısıtlamam gerekiyor. Normalde veri doğrulamada liste seçeneği ile yaptığımız bu işlemi Özel...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.