• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de stok programı yapmak..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba arkadaşlar ben excelde depo stok programı yapmak istiyorum.ayrıntılı ama anlaşılır olmasıni istiyorum.:) yardımcı olursanız sevinirim...

bende aynı şeyi yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü bir arayüz bulsam formül işini hallederim

Öncelikle nasıl bir şey yapacağınıza ve neleri istediğinizi belirlemeniz ardından bu konuda yapılmış örnek dosyaları incelemenizi öneririm deneme yanılma ve bol araştırmayla hepsi olacaktır, hepsi forumda var.Takıldığınız yerlerde forumda yazın mutlaka yardımcı olunacaktır..

stok takip

arkadaşlar benim şirkette kullandığımı örnek olarak yaptım takılırsanız yine yardımcı olabilirsiniz

2 dosya stok denemeden giriş ve çıkışları yaparsınız istediğiniz kadar sayfayı çoğalatabilirsiniz

stoktoplem denemede sipariş girip sevk oldukca düşerseniz, stokları ve bekleyen siparişlerinizi görebilirsiniz..

Ekli dosyalar

arkadaşlar çok teşekkür edrim ilgi ve alakanıza :) allah razı olsun

merhaba sen bunu hersey için ayrı ayrımı yapıyorsun yani ikiside farklı değilmi. ikisinide kullanıyormusun.

birisinde tüm stokları giriş çıkış yapıyorsun stok hareketleri ve bu hareketler toplam stoğa otomatik olarak geçiyor , stok toplamda istersen siparişleri girip ilgili stokların yanına rezerve yaparsın eksikliklerin varsa gözükür çünkü bizde çok önemli eksikleri hemen üretime alıp üretmek için size kalmış

ben excel de bir satış stok proğramı yapmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

basit toplama çıkarma değil
bir form arayüzünden satiş girip stok kartlarından düşmesini istiyorum

Talep-sipariş-sevk için program yardımı

arkadaşlar benim şirkette kullandığımı örnek olarak yaptım takılırsanız yine yardımcı olabilirsiniz

2 dosya stok denemeden giriş ve çıkışları yaparsınız istediğiniz kadar sayfayı çoğalatabilirsiniz

stoktoplem denemede sipariş girip sevk oldukca düşerseniz, stokları ve bekleyen siparişlerinizi görebilirsiniz..

Merhaba arkadaşlar,benim şöyle bir programa ihtiyacım var.Stok programından biraz daha farklı sanırım.
elimizde 3 ayrı excel dosyası düşünün.Bunlar sırayla;
1-şantiyeden gelen mtf -malz.talep formu.
2-bu malzemeler içi merkezin yaptığı siparişler,
3-siparişlerin depodan sevki,
bazan aynı malzmeye piyasada bir-kaç değişik isim olabiliyor.Bu nedenle aynı malz.için farklı isimler bazan karmaşaya yol açıyor.
benim istediğim şu;bir form üzerinden makrolarla böyle bir program kusursuz bir şekilde yapılabilir mi?

mesela ekteki gibi bir şantiye talebi için alınmış fiyat teklifini görebilirsiniz.MTF dediğim excel dosyasıda aynı bu formatta.şimdi bunları tek excel dosyasından kontrol etmek istiyorum.Elimde aynı malzeme için 3 evrak var,talep-sipariş ve sevk olmak üzere.
bunun için makro yazabilecek arkadaş var mı?yada beni yönlendirecek?

Ekli dosyalar

Geri