• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de sayiyi kurusuna kadar yaziya bitisik bir halde olusturma

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naimgll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
13 Kasım 2011
Mesajlar
24
Excel Vers. ve Dili
2010 / Türkçe
arkadaslar excelweb.tr sayfamizdan tabii ki bu konuyu arastirdim ama arkadaslarin ekledigi linkler ölmuş. o yuzden konuyu tekrar acmak zorunda kaldim. bu konuda yardim edebilecek arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim.

Saygilar.
 
Merhaba,

Sorunuzu net olarak ifade etmemişsiniz. Sorularınızı daha açıklayı bir şekilde örnek dosya ekleyerek açıklamanızı rica ederim.
 
tam olarak sormak istedigim sudur. mesela excelde A2 hucresinde 12.465.926,25 YTL yaziyor. ben bu A2 hucresine ( yada herhangi bir hucreye) 12.465.926,25 YTL veya 245.574.980,44 YTL gibi sayilar yazdigim zaman bir diger hucrede otomatik olarak yazi ile OnikiMilyondortyuzAltmisbesBindokuzyuzyirmialtiYTLyirmisbesKURUS yazmasini istiyorum. bu mumkun mudur acaba?
 
Yonlendirme icin tesekkur ederim.
 
Geri
Üst