• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de sayfa numarası nasıl otomatik verilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mor45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 excel türkçe
Excelde sayfa numaralarının nasıl otomatik olarak verdirebilirim lütfen yardım

Merhaba ,

Ã?n izleme yapın setup 'a girin footer ' dan uygun olanı seçeneği tıklayın.

:hey:

spilavci' Alıntı:
Merhaba ,

Ã?n izleme yapın setup 'a girin footer ' dan uygun olanı seçeneği tıklayın.

:hey:
Bu yazılandan fazla birşey anlamadım lütfen biraz daha açarmısın bende türkçe ofiz var orda setup bölümü yok (her sayfaya sayfa numarası vermesini istiyorum)

sayfa no

Eğer sayfa ekleme ise ekteki örneğe bakın

excelde sayfa 1 de bir kaç sayfa işler yaptım bu sayfadaki yazılar veya formullu işleri çıktı olarak almak istiyorum birden çok çıktı olacağı için her sayfanın çıktısının üzerine sayfa nunarasını yazmasını istiyorum .

DOSYA/SAYFA YAPISI/ÜST BİLGİ ALT BİLGİ den özel üstbilgi
açılan menüde 2.seçenek

Sn mor45

Sn Pilavcı size ingilizce Excel'e göre cevap vermiş ama anlayamamışsınız, Sn muygun Türkçe Excel'e göre cevap verince anlamışsınız. Kullanmakta olduğunuz Excel'in versiyonu ile dilini imzanıza eklerseniz bu tür karışıklıklar olmaz.

Excelde sayfa numaralarının nasıl otomatik olarak verdirebilirim lütfen yardım
merhaba excelde birden fazla sayfa düzenledım bunlara otomatik olarak sayfa numarası vermek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz tşklr.

DOSYA/SAYFA YAPISI/ÜST BİLGİ ALT BİLGİ den özel üstbilgi
açılan menüde 2.seçenek

arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var yardımcı olursanız sevinirim excel içinde ben bir çoklu sayfa yaptım ama bu sayfalar alt alta değil yan yana farklı sayfalar örenek excelin açınca en alt kısımda üç sayfa var onları ben çoğalttım ve bunlara otomatik numara vermek istiyorum alt alta olan sayfa veriyor ama yan yana olan sayfalara vermiyor.

Geri