• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de klasör simgesine yol atamak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar klasörlerde pdf belgelerim var klasör simgesini her hücreye kopyalayop yanlarınada hangi klasöre ait oldugnu yazdım şimdi ben hücre içerisine simge olarak ekledigim klasör tıklayınca o klasörün açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabiliriz .

Ekli dosyalar

Köprü yapılan bir çalışma başka bilgisayara götürüldüğünde çalışma yol gösterin diyor yani anlıyacagın köprü yapılan excel çalışmasıbaşka bir bilgisayarda çalışmıyor mesela ben bu bilgisayrda köprü yaptıgımda başka bilgisayarda o köprü çalışmıyor yolu bulamıyor diyor VBA ile klasör simgelerine o klasör leri atamayı düşünüyorum ama komutları bilemediğim için yapamıyorum

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub klasor()
ad = ActiveSheet.Shapes(Application.Caller).Name
adr = ActiveSheet.Shapes(ad).TopLeftCell.Address
folder = Range(adr).Offset(0, 1).Value
ChDir (ThisWorkbook.Path & "\" & folder)
dosya = Application.GetOpenFilename(filefilter:="PDF Dosyaları,*.pdf", Title:="PDF dosya seç  evrengizlen@hotmail.com")
If dosya = "" Then Exit Sub
CreateObject("Shell.Application").Open dosya

End Sub

Ekli dosyalar

evren bey yaptıgnız çalışmayı harici diske kopyalıyorum excel i açıyorum USER BELGELERİMİ yol göstermemi istiyor neden olabilir.

evren bey yaptıgnız çalışmayı harici diske kopyalıyorum excel i açıyorum USER BELGELERİMİ yol göstermemi istiyor neden olabilir.
Excel dosyanızda ayni klasör içindemi.Yani daha doğrusu üst klasördemi?:cool:

evet aynı klasörde o klasörü direk harici diske kopyaladım .yol göstermemi bekliyor ama c de olursa istemiyor vba da bir tyerde eksikilk mi var acaba ?

Son düzenleme:
Excelde tanımlı klasöre yol göstermek adlı çalışmayı C ye indirip D ye veye harici diske kayıt ettiğimde viscul basic kayıtlı kodlar çalışmıyor bi bakabilirmisinizi ekte sunuyorum.Yol gösterilmesini istiyor.

http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/1298.jpg

Ekli dosyalar

Geri