• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de hücre içinde "," görünmüyor.

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar merhaba word den rakam kopyalayıp excel e attım hücre biçimlendirme ile "," koydum fakat hücre içine tıkladığımda virgül görünmüyor yardımcı olabilir misiniz.

Örn. Hücreye tıklamadan 32,456 değeri hücreye tıklayınca 32456 olarak görünüyor.

Merhaba.
Dosyanızı ekleyin kontrol edelim.
Dosyanızı altın üyelik alarak foruma yada dosya.tc gibi bir siteye ekleyebilirsiniz.

Merhaba

Binlik ayraç olarak "," algıladığı için göremezsiniz.
Ayarları değiştirin.

Son eklediğiniz linkteki dosyada şifre var.

Sorun büyük ihtimalle uzmanamele'nin dediği gibi ayraçtan kaynaklanıyor.
Örnek: hücrede 1.000 görünür ama aslında orada 1000 yazar.
Sebebi seçili format ile alakalı. Sizde muhtemelen Finansal format seçili, hücre formatını Genel seçerseniz nokta kaybolur.

Son eklediğiniz linkteki dosyada şifre var.

Sorun büyük ihtimalle uzmanamele'nin dediği gibi ayraçtan kaynaklanıyor.
Örnek: hücrede 1.000 görünür ama aslında orada 1000 yazar.
Sebebi seçili format ile alakalı. Sizde muhtemelen Finansal format seçili, hücre formatını Genel seçerseniz nokta kaybolur.
İlginiz için teşekkür ederim altın üyelik aldım sırf bu olay için üyelik onaylandığında müsait olursanız dosyayı buraya yüklediğimde detaylı olarak anlatırsanız sevinirim teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba word den rakam kopyalayıp excel e attım hücre biçimlendirme ile "," koydum fakat hücre içine tıkladığımda virgül görünmüyor yardımcı olabilir misiniz.

Örn. Hücreye tıklamadan 32,456 değeri hücreye tıklayınca 32456 olarak görünüyor.

Merhaba, arkadaşlarımızın da dediği gibi siz hücrelerinizi #","### olarak tanımlamışsınız.
yaptığınız işlem adından da anlaşılacağı gibi biçim değişikliğinden ibarettir. Bu alanda yapmış olduğunuz değişiklikler hücre içini değil sadece görünümüne müdahale eder.

Pratik bir çözüm önermek gerekirse, biçimlendirdiğiniz bu hücreleri seçip kopyalayın, not defteri yada başka bir metin editörüne yapıştırın. İstediğiniz formatta burada görünecektir. Şimdi buradakileri CTRL+A ile tümünü seçip Kopyalayıp excel de kopyaladığınız alana yapıştırın. Artık hücre içine girdiğinizde virgüllü görebilirsiniz.

Muzaffer bey, dosyada herhangi şifre bulunmamakta.

İyi çalışmalar.

233845

Merhaba, arkadaşlarımızın da dediği gibi siz hücrelerinizi #","### olarak tanımlamışsınız.
yaptığınız işlem adından da anlaşılacağı gibi biçim değişikliğinden ibarettir. Bu alanda yapmış olduğunuz değişiklikler hücre içini değil sadece görünümüne müdahale eder.

Pratik bir çözüm önermek gerekirse, biçimlendirdiğiniz bu hücreleri seçip kopyalayın, not defteri yada başka bir metin editörüne yapıştırın. İstediğiniz formatta burada görünecektir. Şimdi buradakileri CTRL+A ile tümünü seçip Kopyalayıp excel de kopyaladığınız alana yapıştırın. Artık hücre içine girdiğinizde virgüllü görebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyayı görüntüle 233845
Desteğiniz için Çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyayı görüntüle 233845
Sorunum çözüldü çok teşekkür ederim

Geri