• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de formul hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
bu hazırlamaya çalıştığım tabloyu
http://www.excel.web.tr/f14/cari-hesap-takip-t90329.html aldım..çok güzel kendime uyarlama yalışıyorum..ekte orjinalinide eklicem yardımcı olacabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Önce işten bahsedeyim günlük birçok müşterinin malı geliyor ürün aynı ancak fiyatlar farklı..bunun yanı sıra fireli mal alışlarımız var ve her gelen malın toplam tutarından % 2 kesinti yapılıyor.müşterinin alacağı yani borcumuz bu şekilde girilmeli.200 e yakın müşteri var bu sayfanın sağ tarafına müşteri listesi hazırladım..firma kodumuz var girişi düşey ara formülü ile düzenledim ama useform olursa daha iyi olur aslında çünkü burda çıkan yoklar toplamı almamı engelliyor.her müşteri için sayfa açmak zor olacak onun için yeni bir müşteri eklendiğinde sayfayı otomatik açmak istiyorum..her müşterinin kendi sayfasına gidebilmek içinde en üstte müşteri açılır sayfası var.
bunun dışında aylık hafttalık ve günlük raporlar yapmam lazımmüşterilerin son bakiyeleri aylık haftalık ve günlük toplam mal alışlarını görmem lazım..tarih kısmındada o günün tarihini otomatik vermem lazım..son olarak hesap makinası eklersek süper olur

sayfada da anlattım arkadaşlar..xxx yapmak istedigim fatura listeside orjinali,,

Ekli dosyalar

Geri