• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de Çalışırken Fon Müziği Çaldırma

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2003 türkçe
Denetim Araç Cubuğu-Diğer Denetimler seçeneğinde bu işle ilgili alternatifler var sanırım. Ama bir türlü gerçekleştiremedim burdaki secenekleri.

Örnek bir dosya ile yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese SAYGILAR SELAMLAR

Sayfa üzerine yerleştireceğiniz bir ses dalgası nesnesi ile bir mp3 yüklemek mümkün ama bu dosyanın hacmini aşırı derecede yükseltir. En iyi yol, yine sayfa üzerine ekleyeceğiniz bir windows media player nesnesi ile hardiskten bir mp3 ü çalmaktır. Eğer bana pcnizdeki bir bir mp3 ün yolunu verirseniz, size bir dosya hazırlayabilirim.

Sn Leventim.
Bu forumu yeni keşfettim
Müthiş bir forum olduğunu düşünüyorum.
Sizin çalışmalarınız ön plana çıkmış forumda
taktirle karşılıyorum.Beyninize sağlık diyorum.

Sorumla ilgili yol adı diyorsunuz.Bunu anlayamadım
yol adı nasıl vereceğiz.
Ayrıca dün akşam sizin takvim eklentinize denk geldimde
müthiş bir çalışma. Yalnız hücreye her tıklatığımda 2002 yılı geliyor halbuki son tıklatığım yıl gelse daha güzel olurdu.
Ayrıca diyelim bir hücreye 2 kere tıklatım ama diyelim tarih seçmekten vazgeçtim secim yapmadan nasıl çıkarım.
Sorularım sadece daha güzeli bulmaya çalışmak içindir.
Sevgi ve SAYGILARIMI sınarım.

Yani yoldan kastım "c:\muzik\sarkiadi.mp3" şeklindedir. Diğer sorunuzuda ilgili başlığa sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Not:Benim çalışmalarım inanın çok geride kaldı, bizim müthiş çalışkan üyelerimiz var.

"D:\Müziklerim\Türkiyem.mp3"

Yol adını verdim
İlginiz için teşekkürler
Saygılar

Dosyayı açtığınızda verdiğiniz yoldaki mp3 ü çalmaya başlayacaktır.

sn. leventm;

excelde yaratıcılığın sınırı yok sanırım. :mrgreen::mrgreen:

müthiş bir çalışma bu... ellerinize, emeğinize sağlık.. peki excel sayfasına medya playerın nasıl eklendiğini de öğrenebilir miyiz?

teşekkürler sn.yurttaş. her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz sayenizde.

Excelde Fon Müziği Çaldırma

Sayın Leventm ilginiz için teşekkürler. Yalnız dosyayı açtığımda ekte dosyada gösterilen hata mesajı ile karşılaşıyorum. Bu durumu nasıl düzeltiriz
Saygılar

muzikcal.zip

Dosyayı açtığınızda verdiğiniz yoldaki mp3 ü çalmaya başlayacaktır.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip muzikcal.zip (22.0 KB, 120 Görüntülenme)

muzikcal.zip dosyasını indiremiyorum. rifatdivarci@gmail.com a dosyayı gönderirseniz sevinirim.

Arkadaşlar dosyaları neden siliyorsunuz hani bilgiler paylaşıldıkça çoğalırdı hiç bir dosyanız inmiyor hepsini neden siliyorsunuz

Arkadaşlar dosyaları neden siliyorsunuz hani bilgiler paylaşıldıkça çoğalırdı hiç bir dosyanız inmiyor hepsini neden siliyorsunuz

Sn eminuslu

Bu kasıtlı yapılan bir durum değildir. 2008 yılında forumun uğradığı bir saldırı ne deniyle dosyaların kaybedilmesi sonucudur. Silinen dosyalar yeri geldikçe eklenmeye çalışılmaktadır. Bu başlıktaki dosyalara maalesef ulaşamadım. Detaylı bilgi içi aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/f53/foruma-tekrar-merhaba-t57884.html

Geri