• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de bulunan git komutu openofiste nerede

Excel Vers. ve Dili
EVDE OFİS 2003
İŞTE OFİS 2003
arkadaşlar iş yerinde kullandığımız pc ler kapalı sistem pc ler dışarıdan hiçbir veri girişi yada veri alımı söz konusu değil, internet bağlantısı yok ve malesef openoffice kullanmak zorundayım.

Sorun tam olarak aslında şu...

Excelde hazırlanmış binlerce satırlık bir liste var. bu listede her satırdan sonra bir boş satır bırakılmış, şimdi benim bu boş olan satırları silmem gerekiyor. tek tek seçip silmek günler alır.

office 2003te olay çok basit, F5 tuşu ile git açılıyor özelden boş satırlar seçilip git ile boş olan tüm satırlar seçiliyor sonra tek hamlede tüm boş satırlar siliniyor.

bunun aynısını openofficede yapmaya çalışıyorum ancak mümkün olmuyor. openofficede F5 tuşuna basınca gezgin çıkıyor ve oradanda bir türlü yapmak istediğim boş satırları seçip silemiyorum.

openofficede boş olan satırları kolayca seçip silebilmenin yolu nedir, bir formül bir kısa yol varmıdır, yoksa gezginden aynı şey yapılabiliyorda benmi beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

yıllardır calc kullanmıyorum.

internetten aradım.

ancak makro ile oluyormuş. ooo forumlarına bakmanızı öneririm.

ben makrodan henüz anlamyorum benim için makro yazmak imkansız. ama kolay bir yöntemi varsa ve basit bir dille anlatılırsa uğraşır yapabilirim belkide...

Geri