• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel.de bazı menüler çalışmıyor.

Katılım
31 Ağustos 2005
Mesajlar
1,534
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
Merhabalar;

Bundan 2 ay kadar önce yine olmuştu. Microsoft yeniden kuruldu.

Sadece Excel.de, gerek menüde ve gerekse sağ tıklamada, kes-kopyala-yapıştır ve özel yapıştır. çalışmıyor. Fikir veren olabilir mi?

Çok özel yapıştır-bağ yapıştır yapmamın etkisi olabilir mi?

Teşekkürler.
 
Aşağıdaki kodu denermisiniz. Sağklik menude düzelme olması gerekir.

[vb:1:6918bf38c5]Sub reset()
Application.CommandBars("Cell").reset
End Sub
[/vb:1:6918bf38c5]
 
normal modüle kopyalayın ve bir butona bağlayarak çalıştırın.
 
Sn. Leventm;

Etrafımdaki excel.den, bilgisayardan anlayan herekese söylediğimde, böyle bir sorun olmaz diye, şaşırmşlardı.

Daha önce de olmuştu.Yeniden microsoft kuruldu.

Mesleğimle ilgili, kendi çapımda bir program yapmaya çalışıyorum. Bu sorun çıktığı için, hafta sonu çalışamayacağım diye üzülmüştüm.

Fakat siz gerçekten HARİKASINIZ.

Çok çok teşekkür ediyorum.

İyi hafta sonları diliyorum. :keyif:
 
Rica ederim. Ama şunuda belirtmeliyim; HARİKA olan şey forumumuzdaki yardımlaşma, karşılıklı sevgi ve saygı ortamıdır.
 
kucuksengun' Alıntı:
Çok özel yapıştır-bağ yapıştır yapmamın etkisi olabilir mi?

"ID" özelliğine ait linkde bu olayı yapmak için yazılan kodları inceliyerek,çalışmalarınızda bulunup bulunmadığını kontrol edin.Olması halinde o çalışma kitabından çıkarken Sayın Leventm'nin verdiği kodları Auto_Close kısmına yazmazsanız devamlı aynı sorunla karşılaşırsınız.
Kolay gelsin.
 
Geri
Üst