Merhabalar
Excel çalışma sayfamda 4 tane commandbutton var.
Daha doğrusu bu butonlar command buton değil.
Ben Developerdan command buton eklemek yerine Insertten Shapes seçimlerinden Rounded Rectangle 1, Rounded Rectangle 2, Rounded Rectangle 3,Rounded Rectangle 4 olarak ayrı ayrı 4 buton ekledim.
iki tanede Option Button ekledim.
Şimdi sorum şu
Eğer Option Button 1 butonunu seçili hale getirirsem
Rounded Rectangle 1, Rounded Rectangle 2, aktif olsun yani o butonlar altındaki kodlar çalıştırabilir olayım ama diğer 2 buton tıklasamda herhangi bir işlem yapmasın.
Eğer Option Button 2 butonunu seçili hale getirirsem
Rounded Rectangle 3,Rounded Rectangle 4 ktif olsun yani o butonlar altındaki kodlar çalıştırabilir olayım ama diğer 2 buton tıklasamda herhangi bir işlem yapmasın.
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
Excel çalışma sayfamda 4 tane commandbutton var.
Daha doğrusu bu butonlar command buton değil.
Ben Developerdan command buton eklemek yerine Insertten Shapes seçimlerinden Rounded Rectangle 1, Rounded Rectangle 2, Rounded Rectangle 3,Rounded Rectangle 4 olarak ayrı ayrı 4 buton ekledim.
iki tanede Option Button ekledim.
Şimdi sorum şu
Eğer Option Button 1 butonunu seçili hale getirirsem
Rounded Rectangle 1, Rounded Rectangle 2, aktif olsun yani o butonlar altındaki kodlar çalıştırabilir olayım ama diğer 2 buton tıklasamda herhangi bir işlem yapmasın.
Eğer Option Button 2 butonunu seçili hale getirirsem
Rounded Rectangle 3,Rounded Rectangle 4 ktif olsun yani o butonlar altındaki kodlar çalıştırabilir olayım ama diğer 2 buton tıklasamda herhangi bir işlem yapmasın.
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler