• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Buton Koyma Hakkında !

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 TR
Arkadaşlar Selamlar ,

Excel'de ana sayfaya buton koyarak tıkladığım yerin sayfasını açılmasını istiyorum fakat ,

1-Butonun altına , alt butonlar koyabilir miyiz ? Örnek vermek gerekirse 2014 yılı ayları ve 2015 yılı ayları gibi.

2- Açılacak olan tüm sayların gizli olarak açılmasını yani aşağıda gözükmesini istemiyorum bu mümkün mü ?

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

TEŞEKKÜRLER !

Sayfa aç butonuna basınca ya userform açılıp yıl seçimi yaptırabilirsiniz, ya da InputBox ile yıl girişi istenerek sayfa eklenebilir. Yalnız istediğiniz boş sayfa eklemek mi, şablon bir sayfanın kopyalanması mı?

Sayfa aç butonuna basınca ya userform açılıp yıl seçimi yaptırabilirsiniz, ya da InputBox ile yıl girişi istenerek sayfa eklenebilir. Yalnız istediğiniz boş sayfa eklemek mi, şablon bir sayfanın kopyalanması mı?

Şimdi elimde 2014/17 yılları ay ay kullanmış olduğum raporlar mevcut ve bunların hepsi 1 excel dosyasında yüzlerce ayrı sayfadalar. Ben en başa ana sayfa ekleyip alt kategorilerle butonlar oluşturmak istiyorum. Örnek vermek gerekirse "A" işletmesinin 2014 yılının şubat ayına ait "X" raporu gibi. Bunu yapmak mümkün mü ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler !

Örnek dosyanızı görmeden yapmak zor.

Geri