excel borç alacak takibi

Excel Vers. ve Dili
office 2003
selamlar ben çok basit bir şekilde borç alacak takibi formulü yazmak istiyorum ekteki gibi bir tabloya nasıl bir formül yazabilirim yani borç a yada alacağa tutar yazdığımda bakiyelerin otomatik olarak değişmesini istiyorum
yardımcı olursanız çok iyi olur

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003
cevap verilemeyecek bir soru mu sordum acaba.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
acil yarım arkadaşlar

ecxele yeni başladım demirci alacak verek hesapları tututorum benim yaptığım tablo gibi basit bir tablo istiyorum eğer bunu yaparsam işlerim yoluna girecek inşallah

benim tablomun üzerinde anlamadığım şu

gün gün alınan malzemelerin arasında elden bir miktar para veriyorlar ben bunu exelde formule kyup hangi gün gelirse elden para toplam alacaktan düşecek şekilde ayarlamak istiyorum ama bi türlü yapamadım anlayamadım örnek gönderiyorum şimdi

alınan para var örnekte istediğim hangi gün gelirse gelsin bu para genel toplamımdam ekleyince düşsün istiyorum umarım anlatabildim cevaplarınızı bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle alacak verecek.xls

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 tr
okaydin kardeş
excel üstadlarımız bunun çok daha fazlasını yapacaklarına eminim. senin yeni başladığını düşünerek fazla kafanın karışmaması için kolay yollu bir dosya hazırladım.listede ekleyeceğin bilgiler miktar ve birim fiyat sütunlarıdır.değiştirmemen gereken sütunlar tutar ve genel topla sütunlarıdır.ödeme sütununa aldığın ödemeleri yazdığın zaman son rakam senin alacak verecek bakiyendir.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Fırat kardeş anlamakta zorluk çektim ama inan bu yaptığın bana yeter çok teşekkür ederim eline koluna sağlık allah razı olsun