Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, ekte yer alan anket gibi yeni bir anketi kendime uyarlayarak oluşturmak istiyorum fakat nasıl yapılacağı hk. bir bilgim yok. Bana yol gösterebilirseniz çok teşekkür ederim. Herkese iyi günler , iyi çalışmalar dilerim.
Developer menüsünde (eğer açık değilse "excel options" dan "customize ribbon" altından "developer" a tıklayarak açabilirsiniz.) insert tuşuna basarak O şeklindeki "radio button" ları ekleyebilirsiniz. bunları da yine aynı yerdeki "group box" lar ile çerçeve içine alabilirsiniz. çerçeve içindeki bir düğmeye tıkladığınızda diğeri sönecek tıkladığınız yanacaktır.
"Radio button" yerine "check box" ları da kullanabilirsiniz.
menüyü inceleyin yardım gerekirse tekrar sorabilirsiniz.
ekdeki dosyada bu şekilde yapılmış basit bir örnek bulunuyor. onu da inceleyebilirsiniz.
Ben S çalışma sayfasındaki çalışmadan bahsettiğinizi düşünmüştüm ikinci mailinizden sonra esas konunun F çalışma sayfasındaki User Form olduğunu farkettim. O konuda benim yardım etmem biraz zor kusura bakmazsanız. Eminimki hocalarımızdan yardımcı olanlar olacaktır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.