• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel anket hk.

Excel Vers. ve Dili
excel2010
Selamlar, ekte yer alan anket gibi yeni bir anketi kendime uyarlayarak oluşturmak istiyorum fakat nasıl yapılacağı hk. bir bilgim yok. Bana yol gösterebilirseniz çok teşekkür ederim. Herkese iyi günler , iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Merhaba

Developer menüsünde (eğer açık değilse "excel options" dan "customize ribbon" altından "developer" a tıklayarak açabilirsiniz.) insert tuşuna basarak O şeklindeki "radio button" ları ekleyebilirsiniz. bunları da yine aynı yerdeki "group box" lar ile çerçeve içine alabilirsiniz. çerçeve içindeki bir düğmeye tıkladığınızda diğeri sönecek tıkladığınız yanacaktır.

"Radio button" yerine "check box" ları da kullanabilirsiniz.

menüyü inceleyin yardım gerekirse tekrar sorabilirsiniz.

ekdeki dosyada bu şekilde yapılmış basit bir örnek bulunuyor. onu da inceleyebilirsiniz.

iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Tam olarak, eklediğim gibi bir anketi sıfırdan başlayıp hazırlamak istesem bunun için ileri seviye makro bilgisi gerekir mi?

Merhaba

Ben S çalışma sayfasındaki çalışmadan bahsettiğinizi düşünmüştüm ikinci mailinizden sonra esas konunun F çalışma sayfasındaki User Form olduğunu farkettim. O konuda benim yardım etmem biraz zor kusura bakmazsanız. Eminimki hocalarımızdan yardımcı olanlar olacaktır.

iyi çalışmalar

Geri