• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel açılırken boş açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cryyrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003
Bilgisayarımda kayıtlı bulunan içi dolu olan bir excel dosyasını açtığım zaman içindeki bilgiler gelmiyor sadece üstte bulunan (dosya düzen vb ) geliyor iç kısmı gri renkte boş olarak açılıyor dosya içersindeki bilgileri göremiyorum.Neden kaynaklandığını bulamadım forumda da aradım bu konu hakkında bilgi bulamadım excel 2003 kullanıyorum neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim İyi çalışmalar

Dosyayı ekleyin.:cool:

kontrol ettim gizleme yok ve açıldığında bu şekil çıkıyor

Ekli dosyalar

• 001.jpg
    001.jpg
    12.5 KB · Görüntüleme: 23
kontrol ettim gizleme yok ve açıldığında bu şekil çıkıyor

emin değilim ama C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\XLSTART klasörünün içine boş bir excel dosyası kopyamayı denermisiniz sonra exceli tekrar başlatın, umarım işe yarar

Bilgisayarımda kayıtlı bulunan içi dolu olan bir excel dosyasını açtığım zaman içindeki bilgiler gelmiyor sadece üstte bulunan (dosya düzen vb ) geliyor iç kısmı gri renkte boş olarak açılıyor dosya içersindeki bilgileri göremiyorum.Neden kaynaklandığını bulamadım forumda da aradım bu konu hakkında bilgi bulamadım excel 2003 kullanıyorum neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim İyi çalışmalar

Merhaba,

Büyük ihtimalle Araçlar / Seçenekler / Genel menüsündeki Diğer Uygulamaları Yoksay butonu işaretlidir, bu işareti kaldırarak denermisiniz..

.

Dediğiniz gibi yaptım düzeldi gerçekten baya uğraştım office programını kaldırdım tekrar kurmuştum düzelmemişti çok teşekkür ederim

Geri