• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel 2016

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Türkçe (64 bit)
Arkadaşlar, ben excel 2016 kullanıyorum. Yeni excel dosyası açtığım zaman. .xlsx uzantılı açıyor, yani makro içermeyen. İlk açılışta .xlsm uzantılı olarak açması için ne yapabilirim. Aslında ben bu soruyu daha önce sormuştum. Ama 2016'ya yükseltince çaresi olur diye düşündüm. Şimdilik masaüstünde boş makro içerebilen dosya var. Kullanacağım zaman, onu kopyalıyorum. Ama merak da etmiyor değilim. Yolu var mı diye.
Şimdiden teşekkür ederim.
Sağlıklı günler dilerim.
Saygılarımla.

Bunun bir çaresi yok mu acaba.
Saygılarımla.

Boş bir excel.xlsm dosyasını,
64 bit kullanıyorsanız; C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\XLSTART klasörüne
32 bit kullanıyorsanız ; C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\XLSTART klasörüne kayıt edin.
Açılışta bu dosya açılacaktır.

Ayrıca benzer soruyu daha önce sormuşsunuz.

64 bit kullanıyorsanız; C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\XLSTART klasörüne
32 bit kullanıyorsanız ; C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\XLSTART klasörüne kayıt edin.
Deneyeceğim hocam. İlginize teşekkür ederim.

Ayrıca benzer soruyu daha önce sormuşsunuz.

Hocam sorduğumu biliyorum. Bunu belirtmiştim aslında. Affınıza sığınarak, ben 2016 olsunca makro içeren açar, ya da en azından kolay bir yolu olur diye düşündüm.
Saygılarımla.

Verdiğim görsel KAYDET'me seçeneğidir. (Dosya açmayla bir alakası yoktur.)

Diğer açtığınız başlıkta arkadaşlar bazı önerilerde bulunmuşlar. Onları deneyebilirsiniz.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Var olun.

Geri