• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel 2013'te "Run-time error '1004'" hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gurgef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Tr
Excel 2013 - Tr
Merhaba. Değerli arkadaşlar, Excel 2007 ve 2010 verisyonlarında tamamen problemsiz olarak çalışmakta olan Excel dokümanım 2013 versiyonunda hata vermektedir.

Ekte yer alan dokümanlardan 2000.xlsm dokümanını doldurduktan sonra bu dokümandaki sarı renkli hücreleri kopyalayarak "2102.xls" dosyasındaki yeşil renkli hücrelere "değerleri yapıştır" yöntemi ile yapıştırıyorum.

Bu kopyalama işlemini makro ile yapmaktayım. Excel 2007 veya 2010 versiyonlarında hiçbir sorun yok. Ancak Excel 2013'te "Run-time error '1004': Bunu yapmak için tüm birleştirilen hücrelerin aynı boyutta olması gerekir" şeklinde hata alıyorum. Halbuki her iki dokümandada kopyalanan hücre büyüklükleri birbirinin aynısı. Ve de farklı büyüklükteki hücreleri aynı anda kopyalamaya çalışmıyorum. (Zaten böyle yapmak istesem eski Excel sürümlerinde de hata verirdi).

100 kişiye yakın çalışan bu dokümanlar ile işlerini yürütüyor ve Kurumumuz Excel 2013'e geçiş yapıyor (Ekteki dokümanlar yalnızca hatayı gösteren basitleştirilmiş örneklerdir, dokümanların orjinalleri onlarca sayfadan oluşuyor ve 1000'den fazla farklı alanın kopyalama işlemi yapılıyor).Excel 2013 sürümünde bu hatadan kurtulmam konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

• 2000.xlsm
    2000.xlsm
    56.5 KB · Görüntüleme: 5
  • 2102.xls
    2102.xls
    64.5 KB · Görüntüleme: 4
  • Hata2.JPG
    Hata2.JPG
    22.4 KB · Görüntüleme: 6
  • Hata2-Kod.JPG
    Hata2-Kod.JPG
    38.3 KB · Görüntüleme: 1
Üstadlarım bu konu hakkında herhangi bir cevep, çözüm yolu yok mudur? Gün geçtikçe daha çok çalışan Office 2013'e geçiş yapıyor. Elimiz kolumuz bağlandı. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.

Geri