Excel 2013 Eklentiyi Yok Sayıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Vba
Merhabalar,
Excel 2013'te makrolar içeren çalışma sayfamı birçok çalışma sayfasında da deneyip çalıştığından emin olduktan sonra eklenti haline getirdim ve eklenti olarak Excel'e tanıttım ancak project explorer bölümünde gözükmesine rağmen eklentim çalışmıyor. Yani doğru çalışmamasından öte excel eklentimi yok sayıyor ve hiç işleme koymuyor. Konuyla alakalı araştırma yaptım. Kimisi read-only yapmam gerektiğini kimiside Xlstart klasörüne koymamı önermiş ancak ne denersem deneyeyim eklentim aktif hale gelmiyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 TR
Home & Business
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30.12.2018
Merhaba,

Dosyanızı "Microsoft Excel Eklentisi" formatında kaydedin

Aşağıdaki adrese atın,
Kod:
C:\Users\Admin\AppData\Roaming\Microsoft\AddIns
Dosya > Seçenekler > Eklentiler > Yönet > Excel Eklentileri > Git

Açılan pencerede Gözat'ı tıklayarak eklenti olarak kullanmak istediğiniz dosyayı seçin ve aktif edin.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Vba
Baggwell,
Teşekkür ederim hızlı dönüş için ancak belirttiğiniz işlemi defalarca farklı farklı şekillerde yaptım. Güvenlik ayarlarını kontrol ettim, dosyayı read-only yaparak denedim ancak her seferinde eklentiyi listeye almasına rağmen eklentiyle ilgili hiçbir işlemi gerçekleştirmiyor.
Hazırlamış olduğum eklenti dosyasında modülü tetiklemesi için thisworkbook'un içerisine bir kaç olay yazdım. Acaba bu durumdan ötürü eklentiyi çalıştırmak isterken ya da direk olarak eklentinin içerisine farklı bir şeyler mi yapmam gerekiyor?

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 TR
Home & Business
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30.12.2018
Baggwell,
Teşekkür ederim hızlı dönüş için ancak belirttiğiniz işlemi defalarca farklı farklı şekillerde yaptım. Güvenlik ayarlarını kontrol ettim, dosyayı read-only yaparak denedim ancak her seferinde eklentiyi listeye almasına rağmen eklentiyle ilgili hiçbir işlemi gerçekleştirmiyor.
Hazırlamış olduğum eklenti dosyasında modülü tetiklemesi için thisworkbook'un içerisine bir kaç olay yazdım. Acaba bu durumdan ötürü eklentiyi çalıştırmak isterken ya da direk olarak eklentinin içerisine farklı bir şeyler mi yapmam gerekiyor?
Eklentiyi doğru olarak eklediğinizi söylüyorsunuz, o halde kodlarda sıkıntı var..

Eklenti dosyanız ne işe yarıyor örnekle paylaşırsanız burdan deneyip size bilgi vermeye çalışayım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Vba
Sonunda buldum. Workbook AddInInstall olayını yazınca oldu. Gerçi bu seferde başka sıkıntılar çıktı ama çözebileceğim şeyler sanırım Teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...