Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel 2010 Kullanıyorum Son Günlerde Aşağıdaki Hata Mesajı
İyi Akşamlar
2003 Excel de mevcut ondada aynı mesaj geliyor. Hangi UsefForm'lu belgeyi açsam aşağıdaki mesaj geliyor. Refarans bölmesinden formda arama yaptım bazı önerileri uyguladım fakat yine çözülmedi bunun çözümü nedir
Daha geliştirilmiş versiyonlarda bulunan nesneler 2003 te bulunmadığında bu ya da buna benzer bir bilgi ekranı gelir. Bunu düzeltmek değil en az 2010 versiyon olan bir excel yüklemek daha doğru olur. Zira userform ve nesneler çoğunlukla 2010 ve üstü versiyonlarda hazırlanır. Düşüklerde de hazırlanır ancak , bu şekilde problemleri göze almak gerekir
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.