• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel 2007'de seçili hücrelerin rengi değişmiyor

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar,

Ben evimde windows vista ile beraber office 2007 kulllanıyorum. İşyerinde ise windows Xp ile Office 2007 kullanıyorum. İşyerinde kullanmış olduğum Excel 2007 ile ilgili bir sorunum var. Ekte resmini gönderdim. Mesela Excel'de B2 Hücresinden F10 hücresine kadar seçili iken seçilen hücrelerinin zemin renginin otomatik olarak değişmesi lazım ama değişmiyor. Evimde kullandığım Excel'de böyle bir sorun yok ama işyerinde kullanmış olduğum Excel'de böyle bir sorun var. Çalıştığım Excel dosyalarında seçili olan hücrelerin rengi değişmediği için çok yanılgıya düşüp yanlış yaptığımı sanıyorum.

Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Sayın ahmet215

Excel'de B2 Hücresinden F10 hücresine kadar seçili iken seçilen hücrelerinin zemin renginin otomatik olarak değişmesi lazım ama değişmiyor

derken neyi kasdediyorsunuz? bu hücrelerin dolgu rengini mi değiştiremiyorsunuz? eğer bahsettiğiniz şey dolgu renklerinin otomatik değişmesi ise "Ekle" sekmesinedeki "tablo" butonunu kullanarak bu işlemi gerçekleştirmeyi deneyiniz.

merhaba
giriş / stiller / hücre stilleri
burada değişiklik yapmış olabilirsiniz, kontrol edin.

Arkadaşlar, dediğiniz yolu denedim ama olmadı, şimdi size daha anlaşılır olması için hem excel 2007 hemde excel 2003 resimlerini gönderiyorum, excel 2003 olan dosyayı açtığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız.

Teşekkürler.

excel 2007 de zemin arka rengi değişmiyor . bende çok aradım fakat bulamadım

Yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar, neden böyle yaptığını çözebilmiş değilim. Çalışmamı etkiliyor.

Geri