Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın murtis sayfa korumsımı yoksa açma parolasındanmı bahsediyorsunuz.eğer açma parolası ise farklı kaydet dediğinizde karşınıza gelen ekranın sol alt köşesinde araçlar var onun altında genel seçenekleri seçip şifrenizi oluşturabilirisiniz.
dakikalarca aradım şifre koymayı... 2003 tekine göre çok alakasız bir yere koymuşlar... bari options bölümünde olsaydı... yeni dosya oluşturmadan şifre koyamıyorum bile..
ben excel 2007 yi açtığımda...ürün anahtarınızı girin yazıyo..yani 25 haneli sifre istiyo...cok acil bunu cözmem lazım...bilir kişi arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...!!!
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.