Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internettende baktim ama konu ile ilgili birsey bulamadim.. macronuz varsa kisayollu onu silmeyi deneyebilirsiniz yahut compatibility modda ise dosyaniz ondan da kaynaklanabilir..
excel 2007`de 2003 e ait yapilmis dosyalariniz uyumluluk modunda aciliyor, bir takim sorunlar olusturdugunu duymuytum bu tip bir sorun yasamadim ama belki olabilir diye dusunerek yazdim, dosyanizi actiginizda dosya adinizin yaninda excelde uyumluluk modunda acildigini soyler, xlsx formatina cevirebilirsiniz isterseniz dosyanizi.. Hani en azindan bir deneyin boyle bir sorun varsa karsilasan arkadas cikacaktir zaten, onun disinda kendi adima baska bir fikrim yok..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.