Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 Excelde Giriş Sekmesine yer alan komutları (kısa yolları) değiştirmek istiyorum. Bu mümkünmüdür? Örnek "Hücreler" kısmını istemiyorum onun yerine Eklede yer alan "Grafikleri" koymak istiyorum.
Şerit üzerinde sağ klik yapın ve "Şeridi Özelleştir..." seçeneğini seçin.
Açılan pencerede sağ tarafta mevcut menülerinizi göreceksiniz. Kaldırmak ya da değiştirmek istediğiniz menüyü seçip "Kaldır" tuşuna basın. Daha sonra sol taraftaki seçeneklerden dilediğinizi seçip "Ekle" tuşuna basın. Bu şekilde kendi menünüzü oluşturabilirsiniz.
2007 versiyonla aynıdır düşüncesiyle 2010 versiyonuna göre tarif etmiştim.
2007 excelin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz belirtmemişsiniz. Ayrıca profilinizde de 2003 kullandığınız görünüyor. Lütfen güncelleyin.
Sol köşedeki office simgesine tıklayın.
Alt kısımda "Excel Seçenekleri" butonunu göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
Karşınıza bir menü açılacaktır. Menünün sol tarafında "Şeridi Özelleştir" seçeneği bulunmaktadır. Bu menüden bahsettiğim ayarları dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.
Eğer bu bölümde de "Şeridi Özelleştir" seçeneği yoksa sizin kullandığınız sürüm kısıtlı sürüm olabilir.
Microsoft Office Enterprise 2007 sürümünü kullanıyorsunuz. Normalde bahsettiğim menünün olması gerekir.
Sol köşedeki office simgesine tıklayın.
Açılan pencerede alt kısımdaki "Excel Seçenekleri" butonuna tıklayın ve açılan pencerenin resmini foruma ekleyin kontrol edelim.
çok hakim değilim ama bir ara bakmıştım.
öğrendiğim kadarı ile şeritin özelleştirilebilmesi için RibbonX diye bir uygulama kullanılıyor.
aşağıdaki linkte yer alan videoya bir bakın. fikir verebilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.