• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EXCEL 2007 Formlar sekmesini bulamıyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Excel 2007 Türkçe
Excel 2007 kullanıyorum, Formlar sekmesinden button, combobox vs. eklemek istiyorum fakat bulamıyorum. Excel 2007 kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,

iyi çalışmalar...

Aşağıdaki sıralamayı takip edin.
Hızlı Erişim Araç Çubuğunu Özelleştir>Diğer Komutlar>Komutları Seçin alanından Tüm komutlar> Denetim Ekle seçeneğini ekleyin.

Aşağıdaki sıralamayı takip edin.
Hızlı Erişim Araç Çubuğunu Özelleştir>Diğer Komutlar>Komutları Seçin alanından Tüm komutlar> Denetim Ekle seçeneğini ekleyin.

teşekkür ederim yrdımınız için, müsade ederseniz bir şey daha sormak istiyorum, hücreye tıkladığımda açıan lliste olmasını istiyorum, normalde o hücre aktif değilken combo box olduğu belli olmasın, bunu nasıl yapabilirim, teşekkürler

Veri doğrulama mı yapmak istiyorsunuz ?

Öncelikle, İlçe ve mahalle olarak isimler tanımlanmış. Daha sonra da Veri doğrulama içinde bir formül uygulanmış.

Öncelikle, İlçe ve mahalle olarak isimler tanımlanmış. Daha sonra da Veri doğrulama içinde bir formül uygulanmış.

evet onu farkettim, yalnız dikkat ettiyseniz bir hücrei aktifleştirdiğinizde yanında işaret çıkıyor ve listeden seçim yapabiliyoruz, bunu sormak istemiştim, orada kullanılan listbox mıı yoksa combobox mı, belki benim bilmediğim bişeydir, o olayın nasıl gerçekleştiğini merak ettim, teşekkürler

Veri doğrulama ile yapıldığı için, o şekilde görülüyor. Yani hücreyi seçtiğinizde açılır liste çıkıyor. Ayrıca, sadece o tablo içindeki hücrelere veri doğrulama uygulanmış.İsterseniz o alanı genişletebilirsiniz.

Farklı bir çözüm.

Ekli dosyalar

• gelistirici.JPG
    gelistirici.JPG
    78 KB · Görüntüleme: 4
Geri