excel 2007 de makro güvenlik uyarısı

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
excel 2003 de makroların güvenlik düzeyini orta işaretliyordum ve makrolar çalışıyordu 2007 de bu işlemi nasıl yapacağımı bulamadım makrolar çalışmıyor makroları etkinleştir devre dışı bırak gibi soruyordu 2007 de sormuyor

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

excel2007 de makro içeren dosyayı açmak istediğinizde excel2003 deki gibi sormaz.
formül çubuğunun üstünde güvenlik uyarısı vardır. seçeneklerden içeriği etkinleştir tıklayınız.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

syn mustafakoza;
sizin gibi unutkan arkadaşlar için imzamda küçük bir hatırlatma var. okumadığınız belli!

son 10-15 sorunuzu inceledim, bir kez bile aldığınız cevaba teşekkür etmemişsiniz! daha öncekileri incelemenin anlamı yok, bu gün neyse dün de öyledir.
hadi beni geçtim, teşekkür etsenizde etmesenizde önemli değil.
ama birçok arkadaşımız, emek vererek, zaman harcayarak, bilmiyorsa konuyu araştırarak sorunlarınıza çözüm buluyor ve karşılığında hiç bir beklentisi yok!
tek beklentimiz küçük bir teşekkür. bunu da çok görüyorsanız ya da aman bana ne diyorsanız size söyleyecek sözüm yok!

Excel Vers. ve Dili
OFİS==EXCEL 2007 TÜRKÇE
EV == EXCEL 2007 TÜRKÇE
teşekkürler...

tüm teşekkür etmeyenler adına size sonsuz teşekkürler...üye olduğumdan beri sınırsız ve olağanüstü bilginizle biz acemilere,pc başında bir iş halletmeye çalışan ama nasıl çalıştığından bihaber olan bizlere bilginizi ve emeğinizi sunduğunuz için çok teşekkürler..takdir ve teşekkür duygusundan ari olan kişiler kadar size minnettar olan üyelerinizde var..iyi çalışmalar..