• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Etiket yazdırmak için form

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Merhabalar aranıza yeni katıldım.
Ekte sunduğum formu ordan burdan kopyalayarak kendi işime uyarlayarak hazırladım ancak beceremedim eğer bir göz atıpta eksiklerini tamamlarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

sayfa 1
isim soyisim ali ahmet mehmet nuri ayşe emine selda
yaş 9 11 5 7 15
kilo 26 32 18 21 50

sayfa 1'de şekildeki gibi oluşturulmuş tablodaki bilgileri sayfa 2'deki farklı şekildeki bir tabloya formüller kullanarak aktarmak istiyorum ancak yaş ve kilo girilmemiş kişileri sayfa 2 deki tabloda görmek istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

sayfa 2
isim soyisim ali ahmet nuri ayşe selda (boş) (boş)
yaş 9 11 5 7 15
kilo 26 32 18 21 50

şeklinde olacak

Merhabalar aranıza yeni katıldım.
Ekte sunduğum formu ordan burdan kopyalayarak kendi işime uyarlayarak hazırladım ancak beceremedim eğer bir göz atıpta eksiklerini tamamlarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

Biraz daha geliştirilebilir işine yarayacağını şünüyorum

Ekli dosyalar

Tarih Formatı ve Etiket seri numarası

Harikasınız teşekkür ederim fakat bir ayrıntı daha,
form2 de "yazıcıdan çıktı alınsınmı?" mesajı geldiğinde eğer evet dediğimde tamam fakat hayır dediğimde bile çıktı almasa da sayfa2 deki veriyi silmektedir, oysaki hayır dediğimde veri silinmemeli.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Harikasınız teşekkür ederim fakat bir ayrıntı daha,
form2 de "yazıcıdan çıktı alınsınmı?" mesajı geldiğinde eğer evet dediğimde tamam fakat hayır dediğimde bile çıktı almasa da sayfa2 deki veriyi silmektedir, oysaki hayır dediğimde veri silinmemeli.
Teşekkürler

Düzelttim. İyi günlerde kullanın.

Ekli dosyalar

Elinize sağlık çok güzel oldu.
bunlara ilaveten Listview gibi listbox'ta da satır başlığı sürekli görünür olsa ne güzel olurdu.

Geri