etiket baskı

erdenek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2026
Arkadaşlar ekteki listede öğretmenler için etiket baskı yapmak istiyorum.mesajda dosya içerisinde her öğretmen için aynı mesaj olacak.kağıt boyutu a4 olacak etiket boyutu küçük olacak.Kesim için pay bırakılacak.

Örnek etiket içeriği

Sayın;Ali Veli
Sınıf Öğretmeni
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgiyle, sabırla ve sevgiyle yetiştiren siz kıymetli meslektaşımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Eğitime adadığınız emek, fedakârlık ve özveri, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Her biriniz, geleceğe umutla bakan nesillerin mimarısınız. Görevinizde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla
Coşkuner ARAS
Okul Müdürü

Ekli dosyalar

erdenek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
31-01-2026
Denermisiniz hocam
hocam çalışma güzel olmuş fakat her öğretmen için bir a4 çıkıyor.çıktı için örnek dosya ekledim. Çıktı bu şekilde olacak. Buna göre ayarlayabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Sayın @erdenek sorunuza bakarak ne yazık ki öğretmen olduğunuzu anlıyorum, lütfen Türkçe dil kurallarına uygun mesaj yazar mısınız?
Yazdıklarınızı iyi anlayabilmek için soru sormamız gerekiyor.

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝2024 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
12-09-2027
Merhaba @erdenek,

Toplu etiket basmak için özel bir etiket kullanmadığınız, A4 formunda tek sayfalık etiketler üzerine çıktı alıp ayırma işlemini keserek yapacağınız varsayımına dayanarak; Önerim Word de bulunan Adres Mektup Birleştirmeyi kullanmanız.
Bunun içinde forumda arama yapıp daha önceki çözümleri inceleyebilirsiniz.

Çıktı örneği olarak gönderdiğiniz dosyada 3x5 etiket tablonuz içine hangi verilerin geleceğini seçmeniz yeterli olacaktır. Kullanımı oldukça basittir.

İyi çalışmalar.

yanginci34

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel2016
12-10-2026
Hocam işlerimin yoğunluğundan dolayı ancak yapa bildim.

Ekli dosyalar

erdenek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
31-01-2026
hocam çalışma çok güzel olmuş fakat bunu öğretmenler günü haricinde diğer günlerde de kullanmak istiyorum.Kullanacağım güne göre mesajın değişmesi lazım.8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gibi. Birde hocam ünvan veya görevleri İsmin ilk harfinin altından başlatabilir miyiz? Dosyada Sayın kelimesinin altında S harfinden başlıyor.