• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eşleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kotell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dosyanız eklidir.
Koşullu biçimlendirme ile renklendirilmiştir.

Ekli dosyalar

Eşleşmeden bahsetmiyorsunuz dosyanızda.Renklendirmeden bahsediyorsunuz.
1 VERİ SAYFASI SABİT KALIYOR 2 RAPOR SAYFASIN VERİ GELDİGİNDE LİMON GELİYOR VRİ SAYFASINDA LİMONLA EŞLEŞİNCE LİMON RENKLENİYOR 3 RAPOR1 E VERİ GELİYOR ARMUT VERİ SAYFASINDAKİ ARMUTLA EŞLEŞDİGİNDE VERİDEKİ ARMUT RENKLENİYOR SAYFA BUSEKİDE GİDECEK BUNA NASIL BİR FORMÜL KULLANILIR MÜMKÜNMÜ TESEKKÜRLER EŞLEŞMİYENLER VERİ SAYFASINDA BOŞTA KALACAK
Yazdığınız bu.
Ne yapılmasını bekliyorsunuz? Lütfen tam olarak açıklarsanız, cevabınız da ona göre olacaktır.

hocam benim amacın su veri sayfasıda ornegin 1000 adet ürünüm var ben bunları hergün atıyorum10
adet satıyorom 5 gün sonra bana rapor geliyor ben bu raporu rapor sayfasına kopyalıyorum rapor sayfasındakı ürün isimleri veri sayfasındakilerle aynı olanlar veri sayfasında varsa farklı bir renk alsın istiyorum ki veri sayfasında renklenmeyenlerin satılmadıgını anlıyayım yani veri sayfasında hangilerinin satılmadıgını görebileyim bilmem anlatabildimmi sagolun hocam tesekkürler

Ekli dosyayı inceleyiniz.
1000 adet örnek ürüne ve 1500 satırlık veriye uygun şekilde hazırlanmıştır.
Koşullu biçimlendirmede uygulanan formüllere dikkat ediniz.
Renklendirme istediğiniz için,Sayfalarda herhangibir formül yoktur.

Ekli dosyalar

hocam bizim için çok emek vermişşiniz sagolun ama benim pc demi birşey var anlamadım biçimlendirip renklendirmiyor formülleri nereye uyguladıgınızıda bulamadım teşekkürller

hocam bizim için çok emek vermişşiniz sagolun ama benim pc demi birşey var anlamadım biçimlendirip renklendirmiyor formülleri nereye uyguladıgınızıda bulamadım teşekkürller

Koşullu biçimlendirmede uygulanan formüllere dikkat ediniz.
Renklendirme istediğiniz için,Sayfalarda herhangibir formül yoktur.
Yazılanı lütfen dikkatli okuyunuz.
Normal bir şekilde uygulama çalışıyor. Dosyayı indirdiğiniz hali ile kullandığınızda sorun olmayacaktır.
Koşullu biçimlendirme konusunu araştırın.
İlgili Konu için ayrıca bakınız:
http://www.excel.web.tr/f60/ko-ullu-bicimlendirme-conditional-formatting-t7558.html

Son düzenleme:
Yazılanı lütfen dikkatli okuyunuz.
Normal bir şekilde uygulama çalışıyor. Dosyayı indirdiğiniz hali ile kullandığınızda sorun olmayacaktır.
Koşullu biçimlendirme konusunu araştırın.
İlgili Konu için ayrıca bakınız:
http://www.excel.web.tr/f60/ko-ullu-bicimlendirme-conditional-formatting-t7558.html
hocam kusura bakmayın ama
anlasılmayan bir nokta var veri sayfasında bulunan ürünlerden satılanlar rap or sayfasında olunca eşleşme gerçekleşip veri sayfasındakiler ve rapor sayfalarıdakiler renklenmesi gerekirken hepsi aynı kalıyor yani eşleşmiyorlar birde formülü siz nereye uyguladınız bulamadım özür dilerim

sayfalardaki degerleri eşleştirmek istiyorum yar olursanız sevinirim

.

Dosyanız ekte.

1. Sayfalar kullanıcı tanımlı fonksiyonla yazdırılmıştır. Dilerseniz bunları elle girebilirsiniz.

2. Safa adları için ad tanımlaması yapılmıştır.

3. Koşullu biçimlendirme formülüne bakınız.

.

Ekli dosyalar

hocam hersey için tesekkür ederim ben tesadüfen sizin veb sayfanızı buldum hiç bilgim vokken bu konuda hergün bos kalan zamanlarımı sizin örneklerinizle geçirmeye basladım soruma cevap yazdıgınız için çok mutlu oldum sizden ricam uygulan formüller nereye uyguladınızı bana yazarmısınız ben farklı bir sekilde dosya yapmak istiyorum sizin için uygunsa bir mail adresi verbilirseniz size gercek verilerle dosyayı atıp bana yardımcı olursanız sevinirim sizden ders almak bile isterim saygılarımla hocam hoşçakalın siz bu alemin kralısınız kabalıgım için özür dilerim

hocam hersey için tesekkür ederim ben tesadüfen sizin veb sayfanızı buldum hiç bilgim vokken bu konuda hergün bos kalan zamanlarımı sizin örneklerinizle geçirmeye basladım soruma cevap yazdıgınız için çok mutlu oldum sizden ricam uygulan formüller nereye uyguladınızı bana yazarmısınız ben farklı bir sekilde dosya yapmak istiyorum sizin için uygunsa bir mail adresi verbilirseniz size gercek verilerle dosyayı atıp bana yardımcı olursanız sevinirim sizden ders almak bile isterim saygılarımla hocam hoşçakalın siz bu alemin kralısınız kabalıgım için özür dilerim

.

Bana dosya gönderilerek bunu yapmak, prensiplerime aykırıdır.

Anladığım kadarı ile siz koşullu biçimlendirme konusunu bilmiyorsunuz. Önce buna çalışın.

Konu Excel Dersanesinde var.

Veya Kullandığınız Excel Sürümüne uygun bir kitaba bakınız.

.

Geri