• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eşleştirme Derdi

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2007 excel tr
İyi günler arkadaşlar size bir sorum olacak

ben şimdi düşeyarama ile iki sütunu eşleştiriyorum birinde daha az satır var o yuzden formulle eşleştiriyoruz ancak bu az satır olanın yanında birde sütun var benim istediğim eşleştirme yaparken bu az satır olan sutunun yanındakı satırı da buna eklemesini istiyorum yani ikili olarak alıp eşlemesini yapabilirmiyiz_?

Dosyadada göreceğiniz gibi yok yazan yerın yanını ekle deyıp aşağıya kaydırıyorum ama cok buyuk dosyalarla ugrastıgım ıcn artık gozlerım bozulma noktasına geldı duseyarama ısımı bıraz rahatlatmıs da olsa bazen mukerrer ısımler oldugunda o formulde karısabılıyor benım ıstedıgım eslestırmeyı yaparken m4 u k3 e yazıyorsa n4 u de l3 e yazması yapabilirmiyiz ....

Ekli dosyalar

arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu_?

Dosyadada göreceğiniz gibi yok yazan yerın yanını ekle deyıp aşağıya kaydırıyorum ama cok buyuk dosyalarla ugrastıgım ıcn artık gozlerım bozulma noktasına geldı duseyarama ısımı bıraz rahatlatmıs da olsa bazen mukerrer ısımler oldugunda o formulde karısabılıyor benım ıstedıgım eslestırmeyı yaparken m4 u k3 e yazıyorsa n4 u de l3 e yazması yapabilirmiyiz ....
Merhaba,

Eklediğiniz dosya ile bahsettikleriniz birbirini tutmuyor!

M4 hücresi boş.
K3 hücresi boş.
I3 hücresi boş.

Geri