• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

enter'e basınca istenen hücreye git

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
merhaba arkadaşlar formda aradım ama istediğimi bulamadım
sizce çok basit olduğunu biliyorum ama bilmeyince kötü oluyor
yapmak istediğim şu enter tuşuna basıldığında normalde bir alt hücreye geçiliyor benim istediğim ise "d14" hücresinde enter'e basıldığında "e14" hücresine geçmesi "c36" hücresinde enter'e bastığımda "e39" hücresine geçmesi bu konuda yadımcı olursanız sevinirim teşekkür edrim

sayın ömer

eklediğiniz linkteki dosyaları inceledim burada 26-03-2010, 22:37 tarihinde gönderdiğiniz mesaja eklediğiniz enter.xls adlı dosyayı incledim ancak dosya bende çalışmadı güvenlik ayarlarım düşük seviyede ve excel 2003 kullanıyorum yapmak istediğim şeyi ekteki dosyada belirttim tekrar bakarsanız sevinirim sağolun

Ekli dosyalar

G8 hücresine değer girince imleç C7 hücresine gidiyor mu?

.

sayın ömer bey bilirsinizki acemi her yerde acemidir işte biz acemiler böyleyiz önce yapmak istediğimiz şeyi söylüyoruz sonra bunu unutup dosyaya yada kodlara bahane buluyoruz benim istediğim hücreye değer girince enter tuşunun istenen hücreye girmesi idi ben gönderdiğiniz dosyada hüreye veri girmeden entere bastığım için sıralı gittiğini sandım ama hücreye veri girip entere bastığımda imleç istediğim hücreye gitti sizden özürdiliyorum kusura bakmayın

Geri