• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Engelsiz Kayıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eminuslu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili hocalarım sayenizde form istediğim gibi oldu ancak bir şahıs bilgilerinde değişiklik yapıp kaydet dendiğinde o şahısı listenin sonuna ikinci kez kayıt yapıyor bunu engellemek için forma değiştir butonu ekledim ama butonu doğru çalıştıramadım ve karışıklık olmasın diye eski dosyalarımı kaldırarak dosyayı yeniden ekledim bu konuda da bir yardımcı olursanız sevinirim hepinize hayırlı çalışmalar

Ekli dosyalar

Sevgili hocalarım sayenizde form istediğim gibi oldu ancak bir şahıs bilgilerinde değişiklik yapıp kaydet dendiğinde o şahısı listenin sonuna ikinci kez kayıt yapıyor bunu engellemek için forma değiştir butonu ekledim ama butonu doğru çalıştıramadım ve karışıklık olmasın diye eski dosyalarımı kaldırarak dosyayı yeniden ekledim bu konuda da bir yardımcı olursanız sevinirim hepinize hayırlı çalışmalar

merhaba
eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Kodları biraz değiştirdim.

İhsan beyin mesajı yeni gordum:) bendeki dosyada user formları sadeleştirerek yapmıştım en azından ornek olarak incelerseniz.

Ekli dosyalar

Sevgili hocalarım sizlerin affına sığınarak bir soru sormak istiyorum sorum şu şekilde formdaki bilgileri AKTAR butonu vasıtasıyla sayfa2 ye aktarıyorum ancak aktarılan sayfayı excele dönüp sayfa2 yi seçerek görüyorum aynı Aktar butonu hem bilgileri aktarıp hemde aynı anda aktarılan sayfayı gösteremezmi bu konuda bir yardımcı olurmusunuz

Sevgili hocalarım sizlerin affına sığınarak bir soru sormak istiyorum sorum şu şekilde formdaki bilgileri AKTAR butonu vasıtasıyla sayfa2 ye aktarıyorum ancak aktarılan sayfayı excele dönüp sayfa2 yi seçerek görüyorum aynı Aktar butonu hem bilgileri aktarıp hemde aynı anda aktarılan sayfayı gösteremezmi bu konuda bir yardımcı olurmusunuz

buyrun dosyayı inceleyin istediğiniz olmuş mu_?

Ekli dosyalar

Sevgili hocalarım sizlerin affına sığınarak bir soru sormak istiyorum sorum şu şekilde formdaki bilgileri AKTAR butonu vasıtasıyla sayfa2 ye aktarıyorum ancak aktarılan sayfayı excele dönüp sayfa2 yi seçerek görüyorum aynı Aktar butonu hem bilgileri aktarıp hemde aynı anda aktarılan sayfayı göstersin istiyorum bu konuda sağolsun ihsan bey yardımcı olmak istedi ama kodlar net çalışmıyor bazan açıp bazanda sayfayı açtığı belli olmuyar tekrar tıklayıp değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz önceki yaptığınız uygulama silinecek şeklinde uyarı geliyor

ben sizin tam olarak ne istediğinizi anlamadım.
Aktar butonuna ben sadece sayfaya gitmesi için kod yazdım bir de userform kapatılması için
siz ne olmasını istiyorsunuz ben deniyorum hiç bir şekilde hata vermiyor

Ekli dosyalar

İhsanbey Aktar Butonu formdaki bilgileri aktarıyor burada sorun yok benim istediğim hem bilgileri aktarsın ve aktardığı sayfayı aynı buton görüntülesin aktar deyincesi aktarılan bilgiler sayfa2de görüntülensin. Şimdi bir defa görüntülenip sayfa aktif hale gelmiyor ikinci defa tıklayıncası değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz son çalışma silinecek uyarısı alıyorum
Yani istediğim Aktar butonuna tıklayıncası bilgiler sayfa2 ye aktarılıp sayfa2 aktif olarak görünsün teşekkürler

İhsan bey soruyu anlatamadığım için sizi üzdüm onun için kusura kalmayın bu sefer soruyu resim olarak gönderiyorum sevgi ve saygılarımla

Ekli dosyalar

Geri