Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostlar herkese iyi geceler ekte gönderdiğim dosyamdaki sayfa1 in A sütunundaki en son sayının sayfa2 D5 hücresine yazılmasını istiyorum yardım etme gayretindeki herkese teşekkür ederim.
Sayın Mahir bey emin uslunun sormuş olduğu bilgi ile ilgili olarak acaba son hücrenin solundaki hücre değerini bulmak için formülde değişiklik yapılabilir mi? İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler. İyi Çalışmalar.
Sevgili arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorumun cevabını aldım ama az bir sorun daha var sayfa1 in A hücresinde rakam yoksa yok yazıyor hücre boş olunca YOK yazmasın hepinize teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.