Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm.
Belki isteğinizle tam örtüşmüyor ama tek hücrede 4 farklı sütundan ilk 10 değeri bulmak , bunun karşılığı olan kod'u almak işlevlerle oldukça zor.
İyi çalışmalar.
muygun ilgine çok teşekkür ederim yaptıkların yeni yeni fikirler oluşturdu kafamda ama istediğime ulaşamadım...
indis formulünü tek hücrede dört defa kullanmayı denedim ama olmuyor bunu yapabilirmisin?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.