• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EMBED EXCEL.SHEET.8 hatası alıyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE EXCEL
Merhaba,
WORD belgesinin içinde tablo açıp içinede EXCEL hücresi açarak Exceldeki dosyamdaki hücrelerin bazılarında formül bağı kurup excel deki bilgiyi word belgesine getirmekteyken şimdi word dosyası içerisinde excel hücresi yerine aşağıdaki> {EMBED EXCEL.SHEET.8} hatayı almaktayım.Bu sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım edermisiniz.

Ayrıca exceldeki hücreyi word içerisine formül ile bağladığımda excel hücre içeriğini yenilediğimde word içindeki excel dosyasında doğrudan yeni veri gelmiyordu... ancak word içindeki excel hücre içeriğine girince veri yenileniyordu. Bu durumu nasıl çözebilirim.
Lütfen yardım eder misiniz?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 5
Ortada hata yok .....

Word dokümanınızda ALT+F9 birlikte tuşlayın ....

.

Sayın "Haluk" ALT+F9 tamam
peki ikinci sorunum için nasıl yardımcı olursunuz. Yani Excel hücre içeriği değişince word belgesinin içindeki excel hücrelerine tek tek girip hücreyi aktif etmek gerekiyor. Bunu nasıl otomatik yapabilirim.

Excel dokümanını Word dokümanına gömerken "Link" olarak işaretleyeceksiniz.

O zaman, Excel'de yaptığınız değişiklikler eş zamanlı olarak Word dokümanındaki Excel objesinde de belirecektir.

Ekli resimde işaretlediğim yere bakınız....
.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Haluk üstadım Excel 2003 ve Türkçe kullanmaktayım. Burda nasıl yapabilirim.

Eklediğim resimden olay anlaşılmıyor mu?

.

merhaba Sayın "Haluk" bağlantıyı kurdum.
Ancak Word dosyasında 5 ayrı yerde Excel hücresi bağlantısı var. Her biri için ayrı ayrı mı Nesne bağlantısı yapmam gerekli. Bunu anlayamadım. Zira, bütün hücreleri güncellemiyor.

Kemal Bey; muhtemelen öyle yapmanız gerekiyordur .... Denemenizde fayda var.

.

teşekkür ederim.

Geri