- Excel Vers. ve Dili
- 2013 türkçe
sayfaya resim ekleyeceğim ama belki görünmez diye elimden geldiğince buradan da anlatmaya çalışacağım sorumu.
A2:M2 hücrelerinde başlıklar var. (isim, plaka, ehliyet, src, vs)
A2:E2 hücrelerinin altına yazılan bilgiler sabit (kişisel bilgiler)
F2:M2 hücrelerinin altına da olan evrakları için bazı hücreye "var" yazılıyor, bazı hücreye de evrakının bitiş tarihi yazılıyor.
ikinci bir sayfada bu kişilerin eksik evraklarının listesini çıkarmak istiyorum.
şu şekil çalışmalı;
eğer evrak hücrelerinde boş hücre varsa yada tarihi geçmişse A2:E2 hücrelerinin altına yazılan kişisel bilgiler gelmeli ve yanına eksik evrakı neyse F2:M2 hücrelerindeki başlık gelmeli. şu şekil bi liste çıkmalı
Eyüp tekstil-avcılar-34aa1234-ad soyad-şoför ad soyad-muayene-trafik sig. psikoteknik
gibi bir liste oluşsun istiyorum.
muayene G sütununda, psikoteknik K sütununda ama bunları yanyana bitiştirmeli listede.
verileri girdiğim sayfa

farklı bir sayfada olmasını istediğim liste

yardımcı olursanız sevinirim.
(istenirse excel dosyasını da ekleyebilirim fakat nereden ekleneceğini bulamadım.)
A2:M2 hücrelerinde başlıklar var. (isim, plaka, ehliyet, src, vs)
A2:E2 hücrelerinin altına yazılan bilgiler sabit (kişisel bilgiler)
F2:M2 hücrelerinin altına da olan evrakları için bazı hücreye "var" yazılıyor, bazı hücreye de evrakının bitiş tarihi yazılıyor.
ikinci bir sayfada bu kişilerin eksik evraklarının listesini çıkarmak istiyorum.
şu şekil çalışmalı;
eğer evrak hücrelerinde boş hücre varsa yada tarihi geçmişse A2:E2 hücrelerinin altına yazılan kişisel bilgiler gelmeli ve yanına eksik evrakı neyse F2:M2 hücrelerindeki başlık gelmeli. şu şekil bi liste çıkmalı
Eyüp tekstil-avcılar-34aa1234-ad soyad-şoför ad soyad-muayene-trafik sig. psikoteknik
gibi bir liste oluşsun istiyorum.
muayene G sütununda, psikoteknik K sütununda ama bunları yanyana bitiştirmeli listede.
verileri girdiğim sayfa

farklı bir sayfada olmasını istediğim liste

yardımcı olursanız sevinirim.
(istenirse excel dosyasını da ekleyebilirim fakat nereden ekleneceğini bulamadım.)