Eğitim Takip Tablosu yardım

Excel Vers. ve Dili
Mİcrosof Office 2010-Türkçe
İyi Günler Arkadaşlar ;

İsmim Ömer İş Güvenliği teknikeriyim. Çelik imalatı yapan bir fabrikada çalışıyorum. yaklaşık 150 tane işçim var bunların bir kısmı çeşitli şantiyelerde ben bunlara bir anlamda mesleki eğitim veriyorum. Kaynak ile ilgili vinç kullanma genel iş güvenliği eğitimi Torna freeze vs vs bu eğitimleri takip etmek ne zaman eğitim aldıkları ve hangi eğitimleri almadıkları makinelerin periyodik kontrolleri vs vs bunlarla ilgili bir tablo yapmak istiyorum bu tabloda mesleklere göre istediğimde ayıracagım tarihe göre aldığı eğitime göre ayıracağım. Örneğin sadece kaynakçıların aldığı eğitimleri görebileceğim.Şantiyelere göre ayıracağım ve Toplu oraka görebileceğim bir tablo yapmak istiyorum.Umarım açıklayıcı olmuştur. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Kişi Listesi ektedir. Bu listeye ekleyeceklerim ve listede şantiye şantiye ayıracaklarım vardır.

İyi Çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
İyi Günler Arkadaşlar ;

İsmim Ömer İş Güvenliği teknikeriyim. Çelik imalatı yapan bir fabrikada çalışıyorum. yaklaşık 150 tane işçim var bunların bir kısmı çeşitli şantiyelerde ben bunlara bir anlamda mesleki eğitim veriyorum. Kaynak ile ilgili vinç kullanma genel iş güvenliği eğitimi Torna freeze vs vs bu eğitimleri takip etmek ne zaman eğitim aldıkları ve hangi eğitimleri almadıkları makinelerin periyodik kontrolleri vs vs bunlarla ilgili bir tablo yapmak istiyorum bu tabloda mesleklere göre istediğimde ayıracagım tarihe göre aldığı eğitime göre ayıracağım. Örneğin sadece kaynakçıların aldığı eğitimleri görebileceğim.Şantiyelere göre ayıracağım ve Toplu oraka görebileceğim bir tablo yapmak istiyorum.Umarım açıklayıcı olmuştur. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Kişi Listesi ektedir. Bu listeye ekleyeceklerim ve listede şantiye şantiye ayıracaklarım vardır.

İyi Çalışmalar
Sayın Ömer;
tablonuza baktım yalnızca isim listesi ve görev tanımları var. yapmak istediğiniz diğer çalışma başka sayfalarda mı olacak? tabloyu neye göre hazırlayacağız? yani eksiklikler var tablonuzda
siz öncelikle vereceğiniz/verdiğiniz eğitimleri şantiyelerinizi vs tablonuza ekleyin ve tam olarak ne görmek istediğinizi yazın formülleme konusunda elimizden gediği kadarı ile yardımcı olalım.
bu haliyle hiçbir arkadaşımız yardımcı olamaz tablo çok eksik ve anlaşılmaz
saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
Aynı sayfalarda olacak yani yan sutunlarda ben eğitimleri ekleyim şantiyeleride 1.Şantiye 2. Şantiye diye 5 tane şantiye diye yazılsa ben isimlerini yazınca formulde değişiklik olması mı gerekir. Tutanaklar Sağlık bölümü ve Periyodik kontroller diğer çalışma sayfasında olabilir eğitimlerde ve bunların hepsi ilk sayfada olursa da sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

Gerekli Eğitimler ;

İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi
Genel İş Güvenliği Kuralları
İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarının Sebepleri ve İş Yerindeki Riskler
Kaza, Yaralanma ve Hastalıklardan Korunma Prensipleri ve Korunma Tekniklerinin Uygulanması
İş Ekipmanlarının Güvenli Kullanımı
Çalışanların Yasal Sorumlulukları
Yasal Mevzuat
İşyerinde Güvenlik Ortam ve Sistemleri Kurma
Kişisel Koruyucu Alet Kullanma
Uyarı (İkaz) işaretleri
Kaynak Çalışmalarında İş Güvenliği
Yangında İlk Müdahale ve Yangından Korunma Eğitimi
Acil Durumda Eğitimi
Talaşlı İmalatta İş Güvenliği Eğitimi
Vinç kullanımı ve Forklift Eğitimi

Periyodik Kontroller ;
Vinçlerin Periyodik Kontrolleri
Basınçlı Kapların Periyodik Kontrolleri
Yangın Teçhizatının Periyodik Kontrolü
Sapanların ve Taşıma Malzemelerinin Kontrolü

Sağlık Bölümü ;

Ağır ve Tehlikeli İşler Raporu
Odyometri Testi
Solunum Fonksiyon Testi
Akciğer Grafisi

Tutanak ve uyarı Bölümü ;

Kişisel Koruyucu Donanım Zimmet Tutanağı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Kişisel koruyucu kısmı personel listesiyle birlikte aşağıdaki gibi olabilir ama siz daha iyi bilirsiniz.İyi Çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar lütfen yardım :(:(

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablonuzu bölüm bölüm oluşturmanız, yada 2 ayrı tablo kullanmanız daha mantıklı olacak.
GÜNLÜK KKD KONTROL CHECK-LİST tablosunu nasıl kullanıyorsunuz?
Bir malzeme ambarı giriş çıkış tablosu mu?
malzemeleri 1 kez zimmetliyormusunuz? yada verdiğiniz malzemeleri günlük geri topluyormusunuz?
Öncelikle ekteki tabloyu ve tablonun kullanılabilirliğini test edin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
malzemeyi bir kez zimmetliyorum.Öncelikle yapmış olduğunuz tablo için teşekkür ederim. malzeme onlarda oluyor benım anlatmak ıstedıgım Eğitimi ne zaman vermişi hangi işçi hangi eğitimleri almış hangi tarihte periyodik kontroller ve Ağır ve tehlikeli işler raporu belırlı aralıklarla oluyor kımler almış ne zaman tekrar alacak böyle bir tablo istiyorum

Excel Vers. ve Dili
Kişisel Koruyucu Donanımları ne zaman vermişim hangi tarihte vermişim ve ne zaman değiştirmiş gibi bir tablo oluşturmak istiyorum.