• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğer hücre boşsa başka bir hücreden veri alarak formül kurma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 10erS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010,Türkçe
Sevgili Arkadaşlar;
C2 hücresine; B2 hücresinde yazan tarihin 4 gün sonrasını yazacak.
Ancak; B2 hücresinde birşey yazmıyorsa, A2 hücresindeki tarihin üzerine 4 gün ekleyerek C2 hücresine yazacak.
Sevgiyle, saygıyla...

Sevgili Arkadaşlar;
C2 hücresine; B2 hücresinde yazan tarihin 4 gün sonrasını yazacak.
Ancak; B2 hücresinde birşey yazmıyorsa, A2 hücresindeki tarihin üzerine 4 gün ekleyerek C2 hücresine yazacak.
Sevgiyle, saygıyla...

Selamlar,

Böyle Bir şey mi

Ekli dosyalar

• gtg.xls
    gtg.xls
    17 KB · Görüntüleme: 79
:hihoho:
Hemide tıpkısının aynısı
Hemide bu kadar çabuk
Helal olsun diyorum
Başkada ellerine sağlık diyorum
Hemide Yüreğine sağlık

Sevgili Vedat Kardeşim;
=EĞER(B2="";A2+4;B2+4) formülünü
3 ay ve 1 yıl sonrasınıda hesaplatmak için ne yapmam gerek?
Yapmaya çalıştım, ama ne mümkün.

Selamlar,

+4 yaptıgım yere 1 yıl 360 gün veya 365 3 ay 90 gün eder ya 450 yazın yada 455 yazın

Selamlar;
Eğer formüle 30,90 gibi (1 ay-3 ay yerine) yazarsak; Örneğin 30.03.2010 tarihini ele alalım. 1 ay sonrasını 29.04.2010, 3 ay sonrasını 28.06.2010 olarak hesaplıyor. Sadece ay hanesini arttırabileceğimiz bir formül kurulabilirmi.

Bu arada bilgisizliğimi hoşgörün lütfen, sanıyorum sizler için çok basit konular, sizlerin ve diğer yardım bekleyenlerin zamanını aldığım için forum sakinlerinlerinden ve sizlerden çok özür diliyorum.

Hepinize Bitimsiz Sevgilerimle...

Selamlar;
Eğer formüle 30,90 gibi (1 ay-3 ay yerine) yazarsak; Örneğin 30.03.2010 tarihini ele alalım. 1 ay sonrasını 29.04.2010, 3 ay sonrasını 28.06.2010 olarak hesaplıyor. Sadece ay hanesini arttırabileceğimiz bir formül kurulabilirmi.

Bu arada bilgisizliğimi hoşgörün lütfen, sanıyorum sizler için çok basit konular, sizlerin ve diğer yardım bekleyenlerin zamanını aldığım için forum sakinlerinlerinden ve sizlerden çok özür diliyorum.

Hepinize Bitimsiz Sevgilerimle...

Ekli dosyayı incelermisin? Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim, tam aradığım şeydi bu.
Ellerinize sağlık.

Hücredeki Formül Boşluk Döndürüyor Boşluk Döndüren Hücreye Eğer(Hücre;"";Değilse) Formülü Boşluk Görmüyor Ne Yapmalıyım Teşekkürler...

Geri