• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğer formulü renklendirme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Arkadaşlar merhabalar,
Excelde bir hücrenin içine " VAR" yazdıgımda hücre renginin yeşil, "YOK" yazdıgımda ise hücre renginin sarı olmasını istiyorum,forumda kurallar geregi konu acmadan önce bir araştırma yaptım ancak hep acılan konular hücre içine şu rakamdan küçük yada büyükse tipinde eğer formulleri ile ilgili o nedenle yeni konu actım umarım yanlış yapmamışımdır sizlerden bu belirttiğim konu ile ilgili olarak yardımlarınızı rica ediyorum.İşyerinde cok fazla ve yoğun bir şekilde excel kullanmaya başladım ve o nedenle gün gectikce bu tip ihtiyaclar ortaya cıkıyor
Herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhabalar,
Excelde bir hücrenin içine " VAR" yazdıgımda hücre renginin yeşil, "YOK" yazdıgımda ise hücre renginin sarı olmasını istiyorum,forumda kurallar geregi konu acmadan önce bir araştırma yaptım ancak hep acılan konular hücre içine şu rakamdan küçük yada büyükse tipinde eğer formulleri ile ilgili o nedenle yeni konu actım umarım yanlış yapmamışımdır sizlerden bu belirttiğim konu ile ilgili olarak yardımlarınızı rica ediyorum.İşyerinde cok fazla ve yoğun bir şekilde excel kullanmaya başladım ve o nedenle gün gectikce bu tip ihtiyaclar ortaya cıkıyor
Herkese teşekkür ederim.
Forumda koşullu biçimlendirme diye arama yapınız.:cool:

Ekte gönderdiğim dosyada bulunan iki hücredeki koşullu biçimlendirme kurallarını inceleyin.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

birazda ha aramalıydın
neyse bu basitmiş benden olsun
bende şimid kendim için iki koşulu aynı anda sağlayan koşullu biçimlendirme arıyorum

dosyan ekte

Ekli dosyalar

üsdatlar bir de şu benim dosyaya el atsanız :)
ama bu iki koşulu birden sağlaması gerekecek

cok teşekkür ederim sorunu çözdüm sayenizde ve olayın mantıgınıda anlamış oldum ekteki dosya ile kolay gelsin

kodları nerden görebilirim?

ekteki örneği beğendim.Ancak ALT f11 yaptığımda veya hücrelerin içine baktığımda bir fonksiyon göremedim. Cahilliğimi mazur görüp nereden bakılacağını söyler misiniz?

birazda ha aramalıydın
neyse bu basitmiş benden olsun
bende şimid kendim için iki koşulu aynı anda sağlayan koşullu biçimlendirme arıyorum

dosyan ekte

2003 kullanıyorsan Biçimin içinde koşullu biçimlendirme var
2007 ve 2010 ise girişde koşullu biçimlendirme bölümüne bak
hücre içine girilen birşey değil

teşekkür..

teşekkür ederim öğrenmiş oldum.
2003 kullanıyorsan Biçimin içinde koşullu biçimlendirme var
2007 ve 2010 ise girişde koşullu biçimlendirme bölümüne bak
hücre içine girilen birşey değil

Geri