- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Hayırlı günler. Hayırlı bayramlar.SANIRIM İSTEDİĞİNİZ OLDU. TATİLLER SAYFASINA İDARİ İZİN TABLOSU EKLEDİM.
Hayırlı bayramlar, hayırlı akşamlar. Emeğine sağlık.FORMATI BİRAZ DEĞİŞTİRMİŞTİM UMARIM SIKINTI OLMAZ. AYRICA İLGİLİ FORMLARDA SADECE "01" YAZAN HÜCRELERE TARİH YAZIN. DİĞER TARİHLER OTOMATİK GÜNCELLENECEKTİR.
Sürekli işçi ve İdari Personel Form da Yıl ve tarihi form nerden alıyor,ÖNCEKİ MESAJI DİKKATE ALMAYINIZ
Sürekli işçi ve İdari Personel Form da Yıl ve tarihi form nerden alıyor,
SÜREKLİ İŞÇİ VE İDARİ PERSONEL SAYFALARINDAKİ "K9" HÜCRESİNDEN. SADECE BU HÜCREYE "1.1.2021"FORMATINDA TARİH GİRMENİZ YETERLİ. AYRICA TATİLLER SAYFASINDAKİ TATİL GÜNLERİNİDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA GÜNCELLEMENİZ GEREKLİSürekli işçi ve İdari Personel Form da Yıl ve tarihi form nerden alıyor,
SÜREKLİ İŞÇİ VE İDARİ PERSONEL SAYFALARINDAKİ "K9" HÜCRESİNDEN. SADECE BU HÜCREYE "1.1.2021"FORMATINDA TARİH GİRMENİZ YETERLİ. AYRICA TATİLLER SAYFASINDAKİ TATİL GÜNLERİNİDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA GÜNCELLEMENİZ GEREKLİ
Büyük Harf Kısıtlaması:
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Hayırlı geceler.SÜREKLİ İŞÇİ VE İDARİ PERSONEL SAYFALARINDAKİ "K9" HÜCRESİNDEN. SADECE BU HÜCREYE "1.1.2021"FORMATINDA TARİH GİRMENİZ YETERLİ. AYRICA TATİLLER SAYFASINDAKİ TATİL GÜNLERİNİDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA GÜNCELLEMENİZ GEREKLİ
bilmiMerhaba sayın @irfem4,
Mesajın tamamını büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.
Forum Kuralları
Üyelik & Kisisel Bilgileriniz & Üyelik İptali Bilgi Gizliliği: - Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz. (kullanıcı adı hariç) Teknik düzenlemeler ve denemeler için Adminler...www.excel.web.tr
caps look açık kalmış farkında değildim. umarım bi daha yapmam :/Merhaba sayın @irfem4,
Mesajın tamamını büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.
Forum Kuralları
Üyelik & Kisisel Bilgileriniz & Üyelik İptali Bilgi Gizliliği: - Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz. (kullanıcı adı hariç) Teknik düzenlemeler ve denemeler için Adminler...www.excel.web.tr
bilgi sayfasına açıklamalar yazdım inceleyip dönüş yaparmısınız.Hayırlı geceler.
Tarih formatı tamam oldu, tatil günlerinde değişiklik olunca gerekli güncellemeyi yaparım. Teşekkürler.
Diğer yandan;
Hem idari personel hem de sürekli işçi personel olanlar "personel sayfasından" veriyi çekmektedir. Bu karışıklığa sebep olur.
Bu nedenle aşağıdaki düzeltmeleri yapabilir misiniz.
Sürekli işçi form sayfasında Personel sayfasından verileri kadrosu "Sürekli İşçi" olanları alarak Sürekli işçi nin Personel devam izlenim formunda ki " R5, T5 birleştirilmiş hücresine "Adı soyadı" ni yazınca otomatikman adı geçenin sicil no su otomatikman Q5 hücresine yazar.
İdari personel form sayfasında Personel sayfasından verileri kadrosu "İdari personel olanları alarak İdari personel Personel devam izlenim formunda ki " R5, T5 birleştirilmiş hücresine "Adı soyadı" ni yazınca otomatikman adı geçenin sicil no su otomatikman Q5 hücresine yazar.
Çok teşekkürler. açıklamaları okudum. Harika olmuş, emeğinize sağlık. Hayırlı geceler.bilgi sayfasına açıklamalar yazdım inceleyip dönüş yaparmısınız.