• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü ile alakalı( acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
slm arkadaşlar burda top olarak adlandırdığımız, kumaşın rolik hali ve her kumaşın top numarası diye adlandırdığımız numarası vardır, bir nevi kimlik numarası gibidir.
Yapacağımız işlen anladığım kadarıyla eğer formülü ile ilgili, kısaca bilgi aktarmak istiyorum.
bana stoktaki topların hangisinden parça geldi hangisinden gelmedi, eğer parçası geldi ama kumaş satıldıysada sevk edilmiş bu parçayla dolayısıyla işimz bitmiştir. bide arkadaşlar bu müşteri istediğinde bu parçaları gönderiyorum, gönderdiğimde yine o gelen kumaşlardan parça gönderdiğimde durum çubuğunda bana bundan parça gönderdi bilgisini vermek istıyorum.

konu ile ilgilenecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msnımı ekleyebilir. yapacak arkadaş paraylada yaparsa parasınıda gönderirim. yeterki birisi yardımcı olsun. tşkler

stoktaki topa göre gelen top var ise, PARÇASI VAR.
stoktaki topa göre gelen top yok ise, PARÇASI YOK.
eğer gelen topa ait, stokta kuma yok ise TOP SEVK.
eğer gelen toplara göre, gönderilen top var ise PARÇASI GÖNDERİLDİ.

Ekli dosyalar

Burada yardımcı olabilmemiz için bir kaç veri girebilirmisin.
Bu arada Tip kodu dediğin stok kodu; Top No: Lot numarası benzeri şekilde anladım dogrumudur?

evet çok doğrudur dilersenız daha detaylı tledne yada msnden konuşabiliriz

Basit te olsa bir yazılımı geliştirmek için bir çok kişinin fikrine ihtiyaç duyabilirsin ve ayrıca forumda herkez faydalanabilir. Yine de detaylay bilgileri hızlı almak için PM attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri