• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü hakkında yardıma ihtiyacım var

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar merhaba

bi tablo oluşturmak istiyorum bu tabloda üç satış elemanının aynıu tarihte yaptıkları satış rakamlarını ayrı bi tabloda oluşturduğum aynı tarih altında toplamak istiyorum yani tek örnekle ahmet hakan ve alinin 26-2-2011 tarihinde yaptıkları satışı bi tabloda ayrı ayrı işlemek ve diğer oluşturucam tabloda ise 26-2-2011 tarih altında hepsinin satışlarını toplıcak yardımcı olur musunuz ??

şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba

bi tablo oluşturmak istiyorum bu tabloda üç satış elemanının aynıu tarihte yaptıkları satış rakamlarını ayrı bi tabloda oluşturduğum aynı tarih altında toplamak istiyorum yani tek örnekle ahmet hakan ve alinin 26-2-2011 tarihinde yaptıkları satışı bi tabloda ayrı ayrı işlemek ve diğer oluşturucam tabloda ise 26-2-2011 tarih altında hepsinin satışlarını toplıcak yardımcı olur musunuz ??

şimdiden teşekkürler
Merhaba
örnek dosya ekleyebilirmisiniz.

ekteki dosyada mevcut bi türlü cıkamadım içinden yardımızını için şimdiden teşekkürler
Merhaba
Sayfa2 B2 hücresine uygulayarak deneyin
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((Sayfa1!$A$2:$A$9=B$1)*(Sayfa1!$B$2:$D$9))

sadece toplamasını istiyorum çarpmasını istemiyorum bunun için nasıl bişey yapabilirim. ?

sadece toplamasını istiyorum çarpmasını istemiyorum bunun için nasıl bişey yapabilirim. ?
Çarpma!
Olması gerek sonuç kaçtır.
Bu formül ile 30 bulursunuz.(Örnek dosyanıza göre)

Geri