• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer de hata alıyorum

Excel Vers. ve Dili
bilkmiyorum
bir sorunum var excel dosyası aşağıdadır.
https://yadi.sk/i/Sg1lVZRwXJNmv

sıkıntım su dosyada da göreceğiniz gibi excelı kullanacak kişi sipariş için bazı bölümleri doldurmak zorunda
1)En,Boy,Açılır pencere sayısı(panel),kaç sistem olacagı, bunlar sabit girdiler ayrıca
2)Bizim iki sistemimiz var bunun biri 5li diğeri 3 lü.Sipariş buna göre değişiyor bu iki sistem de sipariş verilebilinir aynı anda
3) Bu sistemlerde kullanılan açılır pencere sayısı 3 lü için 3, 5 li için 5 tanedir eger bu sayılar geçilecek olursa iki açılır sistem olur 3 lü için max 6 panel 5 li için 10 panel yazılabilir.

yardım için skyp adresi verebilirim çok teşekkurler şimdiden

not: panel sayıları çift açılır olursa çiftli olmak zorunda

ÖZETLE

şöyle bir kod yazdım =EĞER(J14<3 ;''1'' ;''0'') yanlız bu kod hem hatalı hemde benım ıstedıgımı karsılamıyor şöyle bısey olmalı
5 lı sısteme kullanıcı 1 yada 0 ,3 lu sısteme kullanıcı 1 yada 0 yazacak burdan aldıgı verıye gore artı panel sayısına gore(3 lu sıstem ıcın 3 den az oldugunda tek açılıra 1 ,3 den fazla oldugunda kı bunlarda 4 6 için geçerli çift sisteme 1 yazacak, 5 li sistem için 5 den az olması durumunda tek açılıra 1 yazacak fazla oldugundaki bunlarda 6,8,10 çift açılıra 1 yazacak

yardımınızı beklıyorum sımdıden cok teşekkurler

Sorunu hallettım konuyu kapatabılırsınız teşekkürler

Geri