• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

E-Okula Sürekli Devamsızları Girme Programı

Excel Vers. ve Dili
excel standart
Arkadaşlar sürekli devamsızlık girme programı arıyorum... Veya imacros ile kitap girme programı gibi excel ile hazırlanan birşey... Okulda formatör olarak çalışıyorym devamsızlık girme işlerini bana yıktılar... Okulda 200 kadar sürekli devamsız öğrenciler ve çok uzun sürüyor girmesi.. Bir de geçmişe dönük başladım.. Bana yardımcı olursanız çok dua ederim size.... E-Okula kitap giriliyorsa pekala buda yapılabilir diye düşünüyorum...

Şimdiden tşekkür ederim yardımlarınız için.

Merhabalar;
Malesef bu şekilde yardım alabileceğinizi zannetmiyorum. Önce kalıbınızı bir oluşturmanız lazım, form kullanılacak mı, kullanılacaksa formda hangi nesneler ne iş yapacak, bunları tasarlamanız lazım. Yok eğer form kullanılmadan formüllerle bişeyler yapılacaksa tablonuzu, tablonuzda neyin nereden alınacağını, listelerinizi vs oluşturmanız lazım. Ondan sonra takıldığınız yerde istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Tabi önce forumda detaylı bir araştırma yapıp konu daha önce işlenmiş mi diye araştırdıktan sonra.
İyi akşamlar.

Tşkler harziyan kardeş.. anladım sanırım.. bir deneyeyim hangisi benim için kolaysa onu yapayım...

Sitenizden verileri küçükten büyüğe doğru sıralanması ile ilgili bir kod bulup ekledim.Ancak istediğim;E sütununda olduğu gibi bir öğrenciyi arattırdığımda; öğrenci kendi sınıfında numara sırasına göre kaçıncı sırada ise isminin karşısına yazılması.
otomatik sıralamanın bize getireceği kolaylık gelen giden öğrenci sınıftaki öğrenci sıralamalarını değiştirdiği için yeni eklenen öğrenciler için sıra yeniden E sütununda oluşması olacak..http://www.mathci.net/dosyalarim/devamsızlık.xlsm

Adresteki dosyayı inceleyip bir çözüm bulursanız imacro için gerekli dosyaları hazırlayıp sizinle paylaşabilirim..Şimdiden teşekkürler..

Çok Teşekkür ederim aptillah bey.."Eğersay "fonksiyonunu tam olarak bilmiyordum..Herşeye rağmen öğrenmek güzel duygu..Ellerinize sağlık..Gerekli imacroyu en kısa zamanda tamamlarım sayenizde...

Geri