• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DVD Takip Yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Arkadaşlar çok basit bir uygulama yapmaya başladım. DVD arşivimi excell ortamında kayıt altına almak istedim. Buna yönelik kendi bilgilerimle birşeyler yapmatım. Ancak yaptığımda Film ekleye bastığımda hata veriyor. acaba ilgilenecek ve gerekli düzenlemeleri yapacak arkadaşlar varsa çok sevinirim. Dosya aşağıdadır.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.
tur1 isimli combobox formunuzda yoktu.Combobox1 vardı onun adını tur1 olarak değiştirince oldu.:cool:

Ekli dosyalar

İlginizden dolayı teşekkürler, ama kayıt tuşuna basınca hata mesajı veriyor. birde kayıt formunda sıra numaraları her seferinde otomatik gelsin istiyorum. Bununla bir ilgilenirseniz sevinirim.

İlginizden dolayı teşekkürler, ama kayıt tuşuna basınca hata mesajı veriyor. birde kayıt formunda sıra numaraları her seferinde otomatik gelsin istiyorum. Bununla bir ilgilenirseniz sevinirim.
Burada olumsuzluk belirtiliyor.
Oysa ben sizin sorduğunuz soruya yanıt verdim ve yapmıştım.
Burada, isteğinize ben soruma yanıt aldım teşekkür ederim.
Birde buna ilaveten kayıt tuşuna bastğımda hata vermemesini yapmanızı isteyecektim.İlginize teşekkür ederim.
Şeklinde söylemeniz gerekirdi.
Sanki sis sormuşunuzda ben yapamamışım gibi bir hava doğdu.
İşte bu yüzden bu 2nci isteğinize cevap vermeyeceğim.:cool:

Evren bey, ben sizin belirttiğiniz bir düşünce içerisinde bulunmadım. Böyle bir saygısızlıkta bulunmakta istemem. çünkü zaten bilmediğim bir konuda yardım içerisinde bulunan birine ahkam kesmemde. yalnızca türkçeyi yanlış kullanmamın cezasını çekmek istemem açıkçası. sonuçta bu yüzden insanların en iyi iletişim aracı yüz yüze ve konuşarak olanıdır. Yinede soruma cevap vermeyecekseniz de bunu saygıyla karşılarım. Tekrar ilginizden dolayı teşekkürler.

Kayıt durumunu düzelttim fakat şöyle bir durum var büyük ihtimalle bu çalışmayı bir yerden almışsınız (kod bölümünü) bu yüzden text ve combo ların isimleri ile sizinkiler uyuşmuyor. Tekrar gözden geçirirseniz diğer çıkabilecek problemler ortadan kalkacaktır. Çünkü aynı sorunla DÜZELT bölümündede karşılaşacaksınız.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar sorunumla ilgilenip yardımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler. Biraz kurcalayınca sorunu giderdim. Evet düzelt butonunda da hata mesajı alıyordum. onuda giderdim. Belki çok basit bir çalışma oldu ama en azından sayısı 400 üzerinde film arşivi olan biri için kullanışlı oldu. neticede piyasada çok kapsamlı programlar var ama benim için çok karmaşık geldiler. Sade ve kullanışlı olması kafi. Şayet üzerinde çalışıp geliştirmek isteyen olan arkadaşlar olursada çok sevinirim.

Dosyanın son hali aşağıdadır.

Ekli dosyalar

Geri