• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara

Excel Vers. ve Dili
2007
Sayfa1 deki 23/12/1976 olan tarihi Sayfa2 de 00.01.1900 şeklinde göstermektedir neden olduğunu bulamadım.Diğer bilgiler doğru olarak aktarılmakta yada görünmekte.Yardımlarınız teşekkür edrim.

Selamlar,

Sorunuzu destekleyen örnek dosya ekleyebilirmisiniz.

Vedat Özer arkadaşım çok haklısınız buralara yeni elektirik geldiğiiçin sabahtan beri bilgisayarı açamadım.
Takıldığım konuyu açıklamaya çalışayım ekdeki dosyada Personel sayfasındaki 120,122,123 sicil numaraları Sicil sayfasındaki B2 hücresine yazıldığımda Doğum tarihi 00.01.1900 şeklini almaktadır.Diğer numaralarda bilgiler doğru gelmektedir.Yardımcı olcak olan arkadaşlar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Vedat Özer arkadaşım çok haklısınız buralara yeni elektirik geldiğiiçin sabahtan beri bilgisayarı açamadım.
Takıldığım konuyu açıklamaya çalışayım ekdeki dosyada Personel sayfasındaki 120,122,123 sicil numaraları Sicil sayfasındaki B2 hücresine yazıldığımda Doğum tarihi 00.01.1900 şeklini almaktadır.Diğer numaralarda bilgiler doğru gelmektedir.Yardımcı olcak olan arkadaşlar teşekkür ederim.

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Merhaba,

O9 hücresine bu formülü uygulatarak deneyiniz.

Kod:
=eğer(DÜŞEYARA(Sicil!B2;Personel!B1:AP642;7;YANLIŞ)="";"";DÜŞEYARA(Sicil!B2;Personel!B1:AP642;7;YANLIŞ))

Geri