Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
A sütunda ki en yüksek değere karşılık gelen B sütununda ki metni nasıl yazdırabilirim?
-mak ile c1 hücresine en yüksek değeri yazdırıp düşeyara da aranan değeri c1 olarak tanımlıyorum #yok hatası veriyor.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Ancak problem şurda alanya65'in göndermiş olduğu örnekte rakamları c sütununa yerleştirelim. O zaman #yok hatasını veriyor.
dosyayı ekleyemedim. gönderdiğiniz örnek üzerinden konuşuyorum; b sütununda metinler olacak c sütununda rakamlar olacak; f5 hücresine 200 yazdığımda g5 hücresinde alanya65 metni yazılsın gibi..
dosyayı ekleyemedim. gönderdiğiniz örnek üzerinden konuşuyorum; b sütununda metinler olacak c sütununda rakamlar olacak; f5 hücresine 200 yazdığımda g5 hücresinde alanya65 metni yazılsın gibi..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.